НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 14 февруари: Неочаквано разочарование, свързано с Везни, Водолей или Близнаци

В петък ще се ограничите в един по-затворен начин на живот, вероятно поради ваши лични емоционални настроения или преживявания от последните дни.

Трудно ще се ангажирате с някаква работа и ще предпочетете да мързелувате или да правите неща, които са ви приятни. В петък ще преживеете неочаквано разочарование или тъга свързана с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Това ще бъде благоприятен ден за пътуване за жените над 35 годишна възраст, които полагат някакви грижи за свои родственици или имущество, което се намира на някакво разстояние от техния дом. Едно такова пътуване през тази седмица ще ви донесе полза, придобивка или удовлетворение.

Във финансов план петък ще е твърде сложен и от вас ще се изисква да се пазите от собствените си хитрости или от хитростите на други хора. Ако някой от вас преживеят парична загуба, това ще се дължи именно на някакви нечестни действия или опити за измама.

Можете да направите много за дома си, но може и нищо да не направите – всичко ще зависи изцяло от вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате някои лични притеснения свързани със семейството си. Може да ви тревожи здравето на ваш роднина или вашето собствено здраве. Семейните ви дела може да се развиват по-бавно или с различни затруднения, което също ще ви въздейства неприятно.

Ще бъде важно да запазите хармонията в отношенията си с хората около вас, тъй като от това ще зависи как ще преживеете този сложен и деликатен ден.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате разговори или ангажименти с млада жена. Вероятно става дума за действия, за които ще имате предварителна уговорка или нагласа.

Отношенията ви са представители на зодиите Козирог, Дева или Телец, ще са добри, само ако са на романтична основа. В противен случай борбата за надмощие ще бъде много осезаема.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате нужда да общувате повече с приятели или с хора, с които имате общи интереси. Разстоянията няма да бъдат проблем за комуникацията ви с тях.

Ще сте способни да акумулирате много информация и знания. В петък ще ви зарадва новина, свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде важен ден за вашата работа и това означава, че ще трябва да се мобилизирате максимално и да не отлагате нищо за следващата седмица. Мислете добре кое е важно за вас, и кое е само загуба на време.

Събития в живота на човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв ще бъде повод за различни мисли и философски разсъждения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
„Благодаря на всички, които днес подкрепиха Бюджет 2020 г. на…