НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 11 декември вече е тук

На 11 декември ще можете да действате много по-рационално по ежедневните си задачи и съответно да бъдете доволни от постигнатите резултати. Ще имате интересни, полезни разговори и отношения по финансови въпроси от взаимен интерес с приятели.

Сряда може да ви изненада с неприятна новина за мъж, който е имал важна роля и значение в живота ви. Мъжете родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, ще имат благоприятен ден за вземане на важни решения или за начало на промяна. В сряда мога да ви зарадват новини за образованието на дете, за развитието на негови таланти или успех при публична изява. Това ще бъде сложен ден за пътуване, тъй като ще изисква от вас някакви промени в последния момент.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще можете да постигнете задоволителни резултати при изпълнение на своите ежедневни задачи. Много от нещата ще се случват с лекота или с получаване на неочаквана помощ. Може да очаквате добри новини, свързани с пари или да получите пари, за които предварително сте информирани. Денят вещае важно събитие, разговор или среща с представител на зодиите Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще отделите време за разговор или изпълнение на обещание, свързано с жена. Ще бъде благоприятен ден за покупки, за уреждане на имуществени дела, за разговори по семейни въпроси. Повод за събиране ще направи жена от кръга ви приятели или роднини. Жените от тези три зодиакални знака ще имат конкретна причина за радост или специално преживяване.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще сте склонни да вършите нещата бавно. Ще искате повече време за размисъл, за проверка на данни или информация преди да вземете някакво решение. Сряда ще бъде благоприятен ден за хармонизиране на отношения, които са преминали през моменти на спор или конфронтация. Този ден ще запомните с интересно преживяване с хора, родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, сряда ще бъде труден ден за вас, тъй като събитията ще имат ефект преди всичко върху вашето емоционално състояние. Новини или хора ще ви натъжат, разочароват и дори разплачат. Да се избягват всякакви рискове, а неприятните новини да се приемат по философски начин. В кръга на живота дните циркулират от хубави към лоши и от лоши към хубави. Финансовите ви дела трябва да бъдат реализирани с голяма доза внимание.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
ГАЛИНА СТОЯНОВА: Този мандат ще бъде насочен към децата и…