Хороскопът ви за 9 октомври вече е тук

На 9 октомври е вероятно да останете разочаровани или да се почувствате манипулирани от действията на жена. Болезнено ще бъде ако тези отношения са на база пари.

Ако имате дете или внуче, родено под знака на Телец, Козирог или Дева, в сряда ще вземете важно решение за неготовото бъдеще или ще преживеете специално събитие с това дете.

Възможно е в този ден да ви липсва позитивно настроение, тъй като ще сте под влияние на емоции от събития от предишните дни или от миналото ви. Новини от световен (политически) план също могат да ви подействат потискащо. Размислите ви ще са свързани основно с лицемерието и злобата, лъжите и злонамерените действия между хората. Позволите ли си да задълбочите вече възникнали неприятности, бъдете готови за резултатите, които няма да ви харесат.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде емоционален ден за вас (надявам се за хубаво). Любовните ви или семейни отношения ще са важна част от ежедневието ви. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния. Разговор или среща с жена ще ви даде полезна информация за дела, които имат значение за вас през тази седмица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще поемете обещание към мъж, което би трябвало да изпълните веднага или най-късно утре. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на вашите ежедневни планове, особено ако сте направили някаква предварителна подготовка или проучване за тях. В сряда ще имате приятни и интересни отношения с приятели от знаците Везни, Водолей или Близнаци.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде ангажиран ден за важна работа или ще имате повече отговорности към семейството, с бизнеса или с хора, с които имате обща кауза. Това ще бъде благоприятен ден за покупки, за развитие на ваши имуществени или материални дела, за по-добра реализация на стоки и продукти (ако работите в такава сфера). В сряда мнозина ще предпочетат да си останат вкъщи, колкото е възможно повече време, и метеорологичните условия няма да имат нищо общо с това.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, на 8 октомври може да се зарадвате на пари (нищо, че сумата не е голяма) и на късмет. Може да опитате шанса си с един лотариен билет. В сряда избягвайте конфликтите, но ако са по ваша вина, търсете бързо помирение. Прояви на ревност, на егоизъм ще имат неприятни последствия.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)