Хороскопът ви за 9 декември вече е тук

В понеделник корекции ще претърпят плановете ви свързани с вашата работа или бизнес. Въпреки желанието ви да свършите повече неща, да приключите с важни задачи, ще ви се наложи да се съобразите с някои нови обстоятелства, които касаят ваши колеги или клиенти.

Някои неблагоприятни промени или ситуации на работното ви място, ще бъдат очаквани и няма да изненадат никого.

В понеделник ще ви изненада новина или ситуация от финансов характер свързана с мъж. През този ден може да ви натъжи неприятна новина свързана с жена от кръга ви роднини, да сте ангажирани са погребение или помен и др.

В понеделник ще обмисляте предстоящо пътуване, като може да направите някои неща които са свързани с неговата подготовка.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще започнете седмицата изнервени или ядосани на някого. Това е лошо начало и ще бъде добре максимално бързо да коригирате своето настроение, за да не провалите хубавите тенденции, които ще възникнат през тези седем дни.

Понеделник ще бъде ден, в който ще получите разнообразна информация, която ще бъде важна или интересна за вашето семейство или за вашата кариера. Може да преживеете приятни моменти в любовта, с приятели или с близки хора.

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, в понеделник ви предстои да имате среща или разговор с хора, с които ви е приятно да общувате. Събиранията в дома ви или на обществено място ще бъдат по-приятен повод или ще имат важно обществено значение.

Дайте приоритет на развитието на ваши приятелски връзки, но само такива, от които може да научите нещо, а не само да си губите времето с незначителни неща. Понеделник ще бъде благоприятен ден за вземане на важно решение, за подписване на договор или за постигане на споразумение.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще бъде един благоприятен ден за вас, който в голяма степен ще бъде предварително планиран. Ще може да свършите много неща, но понякога по-голямото натоварване ще ви създава напрежение и стрес.

Ще размените интересна информация с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец (предимно жени) ще ангажират вниманието ви за разговори относно събития в техния живот.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, бъдете внимателни за здравето си, избягвайте рисковите действия или екстремни спортове. Ще сте уязвими откъм манипулативни действия на хора от кръга ви приятели или роднини.

Внимание ще изисква събитие в живота на мъж, който е изпаднал в затруднено положение поради собствената си заблуда или злонамерени действия на други хора.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)