Хороскопът ви за 9 август вече е ТУК

В петък от вас ще се изиска много голяма концентрация и самоконтрол върху действията ви. Ще бъдете обект на преднамерена конфронтация с хора, които искат да ви въвлекат в „някакъв филм“ или да направят живота ви по-сложен. Избягвайте подобни действия и хора, не се впускайте в дискусии или спорове, които са провокирани умишлено.

Може да постигнете много при организирането на финансовите си дела, чието изпълнение вероятно ще бъде през следващата седмица. Не са изключени неочаквани печалби или неочаквани пари. Ако някой ваш план или идея се окажат неизпълними днес, не унивайте, а си дайте надежда, че те ще се случат, когато възникне благоприятно време за това.

Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване със семейството ви или по семейни причини.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще сте склонни да се тревожите повече за други хора, отколкото за себе си. Въображението ви ще бъде склонно да вижда само проблеми и ще сте податливи на негативни настроения. Всъщност нещо много хубаво има пред вас, което вие нямате желание да видите поради песимистичното си настроение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще проявите страх поддавайки се на собствените си предчувствия за предстоящи неприятни събития в живота ви.

Ще мислите хора, които са в Отвъдното поради съновидение свързано с тях или поради друга важна причина. В петък ще бъдете емоционално нестабилни, ще сте склонни лесно да се разплаквате, да сте мълчаливи и тъжни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, не планирайте много задачи и ангажименти за петък. Преди всичко насочете вниманието си към собствения битов и емоционален комфорт.

Мнозина ще се зарадват на получаването на пари, но не бива да проявите неразумност при тяхното харчене.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще ви се наложи да направите неочаквани разходи. Бъдете внимателни във финансовите си отношения с хора, с които ще имате контакти днес. Стремете се да бъдете коректни и изисквайте подобно отношение към вас.

Новите познанства могат да се превърнат в едно интересно приятелство, да са причина за създаване на група от хора с еднакви интереси или цел.


image0 (9K)