Хороскопът ви за 8 май – първия работен ден от седмицата вече е тук!

Овен

Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

[ad id=“225664″]

Телец
През този ден звездите препоръчват, да направите неголям подарък на своя любим човек. Просто така, без повод. Той трябва да бъде малък , изящен и с нищо не задължаващ. На практика за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка сила и и седите ли със затворени очи, докато всичко свърши? Или смело гледате напред, наслаждавайки се на всяко изкачване или завой? Какъвто и да е Вашият стил , сменете го днес с противоположния. Когато сте обхванати от пътна треска, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е трудно да отворите очи, това само показва важността на онова, което трябва да видите. А ако сте привикнали да знаете, какво Ви предстои, възможно е, да е дошло време за някакви тайни.

[ad id=“263680″]

Рак
Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се иска от Вас днес е, да запазите в границите на нормалното добро настроение, и да не пречите на желаещите да решават своите проблеми. Вероятни са неочаквани успешни съвпадения. Не е изключено почти чудесно стечение на обстоятелствата, което ще Ви даде възможност да реализирате цели, които сте си поставили отдавна. Денят е много подходящ и за регулиране на семейните разногласия и решаване на всякакви въпроси, в това число и имуществени. Радвате се на много голям авторитет и даже представители на по-възрастното поколение охотно ще се вслушват във Вашето мнение.

Лъв
Чак до вечерта ще се запази риска да се забъркате в обкръжаващата Ви обстановка и да приемете фикс-идеите за действителност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съюзници, партньори и съмишленици. Ако сте родени през средата на август, вероятността за заблуда и самозаблуда за Вас е много голяма. Играта на въображението си е по-добре да използвате в работа с творчески характер. При изпълнение на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и способност да спазвате индивидуален график. Всички официални дейности е добре да отложите за следващия ден.

[ad id=“236999″]

Дева
Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша – нека да се запази за дълго време.

Везни
Има вероятност да се наложи доста голяма част от деня да употребите за неща, които са абсолютно безинтересни и крайно неперспективни. Наистина, ще получите някакъв полезен опит и това е единственото, което може да определите като позитивно явление. Може да се развалят отношенията Ви с колегите и ръководството, а хора, към които сте се отнасяли с уважение и симпатии, ще се покажат от лошата си страна. Вечерта ще бъде несравнимо по-приятно и успешно време. Това може да Ви донесе неподправена радост и срещи, които да Ви повдигат настроението.

[ad id=“237001″]

Скорпион
Днес има вероятност за удачни срещи и общуване с авторитетен човек. Информацията, която ще получите, ще разшири Вашия кръгозор и ще добави известна доза оптимизъм. Не е изключена среща с предишна любов. Здравият смисъл чак до вечерта ще Ви предпазва от необмислени постъпки. Някъде след обяд ще нарастне нуждата Ви от оригинална обстановка и интересни контакти. Вероятно ще Ви се прииска, да смените вида на дейността си в момента. В същото време ще придобият важност домашните работи. Пригответе се, че родителите или домочадието ще започнат да Ви диктуват правилата на поведение.

Стрелец
Днес може да решавате стари проблеми (и да ги разрешите), да правите изводи и да завършите отдавна започнати работи. Определено може да се каже, че блестящо отделяте главното от второстепенното, поставяте точни и ясни задачи на подчинените, а и не хабите напразно своето време и сили. Много ползотворен ще бъде за Вас денят, ако се занимавате с международна търговия, или друга външно-икономическа дейност. В личният Ви живот не всичко върви гладко, но всъщност всички проблеми са разрешими. Ще можете не само да намерите верния тон за общуване с близките, но и умело и тактично да дадете напътствия на тези, които са решили да кривнат от „правия” път.

[ad id=“218001″]

Козирог
Денят е свързан с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на гости. Имайте предвид, че неканените посетители ще остант дълго време, така че бъдете готови да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста поводи за радост ще имат Козирозите, ценящи семейните връзки. Ще ги зарадват новини, отнасящи се до родителите и до по-възрастното поколение. Романтична среща ще остави у Вас изключително благоприятно впечатление.

Водолей
Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много , желаейки да използвате ситуацията изцяло…

[ad id=“225664″]

Риби
Продължавате своето придвижване по пътя на самопознанието. Проблемът е в това, че предметът на Вашите търсения все още не е ясен и за самите Вас. Създа се впечатление, че всички около Вас, освен Вие самите, имат цел в живота , която следват. Ако Ви се струва, че някак сте се „загубили”, или че сте объркани поради голямото количество варианти, усамотете се за някое време, за да обмислите всичко на спокойствие. Не е задължително за целта да използвате цял ден – стигат и няколко часа, които може да прекарате в дълго пътуване или просто за разходка в парка. Това ще Ви помогне да се предпазите от допълнителен стрес.

източник:http://lamqta.com

 


image0 (9K)