Хороскопът ви за 7 декември вече е тук

Събота ще бъде ден за организационна работа, за синхронизиране на плановете ви с останалите членове на семейството ви или с роднини. Ще бъдете склонни да разговаряте спокойно, съобразявайки се с мнението на останалите хора около вас.

Всъщност едно такова поведение от ваша страна ще бъде много важно за успехите ви днес и през останалите пет дни. В събота ще очаквате да проведете кратък разговор или среща с мъж, който ви е помолил за това.

Този ден вещае събиране свързано с мъж, което най-вероятно ще бъде предварително планирано. Отношенията ви с мъже родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, ще са интересни и полезни за вас.

В събота може да се ангажирате с ремонт на битов уред или други промени в дома си, но само ако разчитате на помощта на някой друг, който има нужния опит. Този ден ще бъде благоприятен за любовни преживявания с партньор, който живее в друго населено място. Ще имате интересна размяна на съобщения, видео чат и др.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота трудно ще следвате предварителните си планове и ангажименти, тъй като този ден ще дойде с някои неочаквани събития и ситуации.

Ще разговаряте повече с жени от кръга си роднини, или ще имате повече ангажименти с тях. Възможно е да ви изненада новина свързана със сватба или друго важно семейно събитие в живота на жена, която познавате. Като цяло днес някой новини ще успеят да ви изненадат.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще сте склонни към нетърпимост спрямо действия и думи на хора около вас. Лесно ще правите негативни коментари, което ще ви постави в деликатна позиция.

Ако възникнат конфликти, в повечето случаи те ще бъдат по ваша вина, независимо дали сте готови да признаете този факт. Това ще бъде благоприятен ден за работа, където с повече концентрация и по-малко емоции, ще можете да постигнете много.

В работата и при изпълнението на ежедневните си задачи избягвайте конфликти с жена, тъй като тя ще намери начин да ви отвърне с друг неприятен жест или коментар.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота темата на основните ви задачи и задължения ще бъде свързана с пари и с финансови ангажименти.

Възможно е тези неща да имат връзка с хора от друго населено място или с пътуване, което вие или някой от семейството ви ще предприеме. Този ден ще благоприятства контакти и ангажименти с чужденци или с чужбина.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през този ден следвайте своята интуиция, игнорирайте всякакви емоции, капризи и желания, които са нереални, невъзможни за реализация. Този ден ще изиска от вас да вникнете дълбоко в себе си, в опита който сте натрупали досега, мъдростта която сте събрали чрез различните си преживявания.

Само стъпили на една такава база, ще можете да преминете през този ден без сътресения и без провокиране на неприятни отношения и ситуации. Покажете силата на духа си и оставете желанията на тялото си на заден план.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)