НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 5 октомври вече е тук

В събота ще сте в настроение за отдих и ще насочите вниманието си единствено към задължения, които не могат да бъдат отложени. Ще обсъждате с приятели или роднини последните новини около неприятна ситуация в живота на мъж.

Доколко вие ще бъдете въвлечени в нея, ще зависи от най-различни индивидуални обстоятелства. В събота може да се срещнете с важни за вас хора, с които ще обсъждате финансови въпроси или общи действия (най-вероятно през новата седмица).

Ако планирате пътуване, вероятно някой около вас ще ви изненада с неадекватно поведение, разговор, който ще ви озадачи или друга неясна, но притесняваща ви ситуация.

Събота ще бъде благоприятен ден за работа с жени или за общи мероприятия с жени от кръга ви приятели.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота преди всичко се погрижете за личното си физическо или психическо здраве. Ако сте в процес на някакво лечение, бъдете стриктни с инструкциите на лекаря си. Ако сте подложени на силен стрес, отделете поне един час време за приятни занимания, които ще могат да възстановят вътрешната ви хармония.

В събота ще имате разговори или виртуални контакти с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Днес може да опитате късмета си в лотария с един билет.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте нетърпеливи и лесно обидчиви на коментари или забележки на хора, с които ви предстои да имате контакт. Това определено ще бъде ваша загуба, защото ще ви направи трудни за комуникация, за обща работа или други ангажименти.

Насочете вниманието си към подредбата в дома, освежаването на някои кътчета в жилището, където живеете или друга домакинска работа според конкретните метеорологични условия в района, където живеете.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота почти през целия ден в мислите ви ще бъде мъж, който е ваш роднина, приятел или е в Отвъдното. Това най-вероятно ще се дължи на факта, че тази личност ви липсва или имате в момента сложни отношения.

Събота ще бъде приятен ден за социални контакти, събирания и разговори с хора от близо и далеч. Неочаквано събитие може да ви изненада приятно. Ще очаквате разговор, който трябва да ви помогне да получите отговори на важни за вас въпроси.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще ви бъде приятно да прекарате повече време с момичета или с деца, които са ваши дъщери, внучета, племенници и други.

Възможно е да имате конкретен повод за подобно желание: рожден ден, публична изява, посещение на специално място и др. В събота може да разговаряте или да получите новини свързани с важни за вас финансови отношения и ангажименти, чието развитие предстои през следващата седмица.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Днес е Световният ден на усмивката. Денят се отбелязва от…