Хороскопът ви за 5 август вече е тук

В понеделник ще ви се наложи да изчакате развитието на някои събития. Не бързайте да вземате решения или да разрешавате проблеми, които почти не зависят от вашите усилия.

Действията на хора извън вашето населено място могат да ви озадачат или да ви създадат безпокойство, особено ако са свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Както писах в началото, понеделник не е време за разрешаване на проблеми, както от материален, така и от емоционален характер. С действията си може да предизвикате тяхното задълбочаване, да попаднете под въздействието на някаква интрига или манипулация.

Търпението ви ще е вашия код за успех през следващите няколко дни и седмици. Доверието в любовните отношения при мъжете може да бъде поставено на изпитание или да бъде атакувано от различни злонамерени действия на странични хора.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ангажират вниманието ви събития свързани с пътуване или с хора отдалеч. Ако планирате пътуване ще възникнат пречки за неговото осъществяване или други затруднения. Възможна е неприятна новина от друго населено място свързана с човек, когото познавате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде подходящо време за срещи и събирания, които ще имат развлекателен характер. Отношенията ви с мъже ще определят развитието на плановете ви до средата на седмицата. Важно влияние за развитието на ангажиментите ви днес ще имат хора, с които работите заедно.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще ви се наложи да бъдете по-внимателни с емоционалната си и чувствителна душа, която ще бъде атакувана от действията на хора с по-груби маниери. Не избързвайте с реакции или с решения, особено ако те са свързани с любовния ви живот. Здравето ви ще бъде нестабилно, затова избягвайте психическото натоварване.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще ви се наложи с такт и дипломатичност да разрешите противоречия в общуването си с роднина. Налагането единствено на вашата воля ще бъде грешка. Опитайте се дипломатично да обясните своята позиция. Като цяло този ден вещае успехи или радостна новина свързана с хора от кръга ви родственици. В понеделник избягвайте покупка на скъпи вещи. Среща или събиране с приятели ще ви се отрази добре.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)