Хороскопът ви за 26 януари вече е тук

В събота мислете добре преди да вземете решение или да действате по задачи, за които предварително имате усещане, че ще влезете в противоречие с други хора.

Ако допуснете неприятности, тяхното разрешаване ще ангажира вниманието ви през цялата следваща седмица.

Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел отдих, посещение на интересни места, гостуване на приятели или роднини.

Може да научите за неблагоприятни събития в живота на жена, която познавате, и които са се случили в близкото минало.

Овен

Вероятен е страстен и много сериозен период в любовните ви дела. Една мимолетна връзка неочаквано може да се окаже важна за вас. През деня е възможно тясно общуване с роднини, съседи и познати, което може силно да ви умори.

Настъпва време, богато на дейност и делово общуване, срещи с много хора, даващи ви полезна информация.

Телец

За вас постигането на хармония в общуването с любимия човек е като че ли изкуство, в което се опитвате да постигнете все по-голямо съвършенство.

Проявявате тенденцията да не забелязвате дребните факти и нуждите на ежедневния живот.

Най-комфортно се чувствате в колективната работа. В състояние сте да решавате едновременно няколко проблема.

Близнаци

За усъвършенстване на външния ви чар ви е нужен стимул и затова сте склонни да установявате нови романтични връзки. Възможно е в семейните ви отношения да не достига стабилност и спокойствие.

Някои Близнаци успяват да пробият във влиятелна сфера и да заемат важен пост.

Рак

Романтичните отношения може да ви се сторят обнадеждаващи. Показвате превъзходен организаторски талант и способност да обединявате хората, редом с вас са приятелите, които може да ви помогнат в трудна минута.

Лъв

Любовните отношения могат да бъдат твърде страстни и напрегнати. Невъзможно е да се живее постоянно в такова напрежение, затова ако свързвате живота си за дълго, трябва добре да си помислите.

За вас имат голямо значение отношенията с приятелите. С тях е възможно пълно взаимно разбиране.

Възможно е да се заемете с преустройство и сключване на нови договори.

Дева

Възможно е сблъскване с неприкрита лъжа. Трябва да се отървете от тщеславието и прекомерната гордост. Денят може да се окаже успешен за вас. Всичко ви се удава леко.

Работата, с която сте се занимавали в последно време е способна да ви донесе бърз и сериозен резултат.

Везни

Изменчивият ви вътрешен свят иска днес нетрадиционно обкръжение или нови усещания. Близките ви са настроени максимално доброжелателно и това ви изпълва с енергия и оптимизъм, което винаги е залог за успех.

Помнете, че за вашия успех може сериозно да попречи само вашата лична неорганизираност и желанието да решите веднага несвързани помежду си проблеми.

Скорпион

Възможна е смяна на тактиката в любовните отношения. Много Скорпиони са способни да водят тайна, задкулисна игра. Възможна е вашата недоверчивост към всичко и към всеки.

Днес не трябва да разширявате сферата си на дейност, да взимате важни решения. Не всичко се получава както си мислите.

Поради излишна подозрителност и недоверие можете да изплашите потенциалния партньор и да пропуснете изгодна сделка.

Стрелец

Може да се наложи мъжете Стрелци да проявят чудеса на галантността, за да завоюват сърцето на своята избраница. Не докарвайте до разрив отношенията с роднините и приятелите.

Възможно е преговорите, кратките пътувания, издателската дейност и рекламата да бъдат успешни.

Козирог

Вероятно е да се появи добра основа за взаимно разбиране при условие, че и двете страни са готови на отстъпки. Жадувате за доверие и разбиране, затова се старайте повече да обсъждате проблемите си, да споделяте впечатленията си по различни въпроси.

Това е многообещаващ период. Вероятни са познанства с хора, които да ви помогнат в кариерата.

Водолей

Не е изключено да срещнете отдавнашната си мечта. Постарайте се да прекарвате повече време заедно с любимия си човек – това ви помага взаимно да се заредите с енергия и любов.

През първата половина на деня са възможни леки скарвания, но във втората половина равновесието трябва да се установи.

В професионалната сфера се базирайте на собственото си мнение. Не слушайте ничии съвети.

Риби

Може да направите кариера в изкуството или в организирането на развлечения, ресторантьорството и хотелиерството, но трябва да се спрете навреме, за да не би вашите капризи и безсъдържателност да ви погубят.

Увереността в успеха ви прави неотразими. Успявате, макар и с голям труд, да намерите общ език с половинката или с близките си роднини.


image0 (9K)