Хороскопът ви за 26 март вече е тук

Във вторник ще ви бъде трудно да комуникирате с хората, с които ви предстои да имате контакти. Това може да се дължи на многото ви ангажименти и желанието ви да се концентрирате изцяло върху тях.

Денят вещае конфликт свързан с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.

Мнозина ще очакват събиране или събитие в семейството си или в кръга си от роднини.

Овен

Много Овни са главозамаяни от щастие. Възможни са срещи с интересни хора, които могат да станат приятели на вашето семейство. Препоръчва се този ден да прекарате извън дома.

Възможни са изненади и подаръци. Това е много благоприятно време за учение и пътешествия.

Във вторник у вас може да възникне желанието за благотворителност.

Телец

Може да сте очарователни, обаятелни и кокетиращи. Възможно е да се окажете в центъра на вниманието на поклонниците. Някои от тези поклонници в бъдеще ви помагат да направите кариера или да получите признание.

Постарайте се да постигнете хармонични отношения с родителите си. Днес сте предразположени за културен отдих.

Опитайте се да спечелите дружбата на партньорите, тогава те ви сътрудничат или тръгват към оправдан риск.

Близнаци

Многобройните ви увлечения могат да ви донесат много грижи. Възможно е да се стремите по-бързо да се отървете от ограниченията, обусловени от реда у дома и да се полакомите от активен живот и приключения.

Заплашват ви неприятни случки, свързани с технически устройства и е по-добре да не летите със самолет.

С парите може всичко да се нареди благополучно. В трудни моменти ви помагат роднини и приятели.

Рак

Отношенията с партньора ви стават по-приятни и по-свободни. Дори може да успеете да изгладите това, което сте предизвикали през последните седмици.

Отношенията между родители и деца трябва да се нормализират.

Посещавайки различни развлекателни заведения, се постарайте да заобикаляте за всеки случай казината или игралните домове, колко и да ви се иска да надникнете там.

Лъв

Много Лъвове вземат важно решение в живота си. По-добре е да сключите брак по-късно, тъй като в зрели години ви очаква радикално изменение на характера и житейските ви възгледи.

Изглеждате млади и на всяка възраст ви заобикалят млади хора, в дома ви клокочи поток от хора и се появяват нови личности.

Стремите се към финансов успех, но можете да бъдете щедри към околните, ако забогатеете, сте готови да пожертвате пари за учебни или научни заведения.

Дева

Не си струва да спорите и да повдигате големи теми. Трябва да признаете своите грешки и невнимание по отношение на хората, които живеят редом с вас.

Посрещането на гости, срещи с роднините или близки приятели могат да доведат до конфликти и разногласия.

Възможно е да възстановите част от капитала и да получите пари, на които сте разчитали.

Везни

В любовта, както твърдят планетите, всичко остава без особени изменения. Проявете гъвкавост и великодушие, отстъпете и не позволявайте на страстите да ви увлекат.

Денят е благоприятен за проявяването на милосърдие, прощаване, покаяние и духовно усъвършенстване.

Късметът може отново да бъде редом с вас, ако не го изплашите с активните си действия.

Скорпион

Възможно е този ден да ви позволи осъществяването на най-заветните ви мечти по отношение на личности от противоположния пол. Не се страхувайте от нови познанства и непривична обстановка.

Тя позволява да се изявят у вас качества на характера, неочаквани дори за самите вас.

Възможни са неочаквани парични постъпления, подаръци и получаването на помощ.

Стрелец

Стрелците могат да бъдат душата на компанията, но ви остава време и сили и за любимия човек. Огражда ви атмосферата на успех и поклонение.

Благоприятен ден за колективна почивка, но само избягвайте твърде шумните компании.

Препоръчва ви се по-голямо физическо натоварване. Възможна е неочаквана печалба.

Козирог

Склонни сте да искате клетви и гаранции по интимни въпроси. Навестете родителите си, заемете се с възпитанието на децата си. Отделете повече внимание на тези, които обичате и преди всичко на децата си.

Емоционалната обстановка в дома има голямо значение за благополучието на днешния ден.

Най-големите харчове са свързани с исканията на децата.

Водолей

Отношенията с близкия човек се развиват хармонично. Може да получите знаци на внимание или подаръци от любимите си. Възможни са интересни срещи, обмяна на опит, примамливи предложения, или изгодни поръчки.

Благоприятен ден за пътешествия и продължителни пътувания.

Така или иначе днес всичко е свързано с пари, налага се да давате и отново да взимате на заем, да се занимавате с търсенето на нови доходи, да помагате на близките си роднини.

Риби

Необходимо е да се ориентирате в чувствата си, своите идеали и да отхвърлите всичко ненужно. Прекарайте деня активно, обмисляйки предварително всички мероприятия.

На семейните се препоръчва да погледнат по новому на създалите се отношения.

Настъпва период за осъществяване на отдавна назрели ваши планове, реализацията на мечтите ви, които при много Риби са свързани с пътуване или емиграция. Може да задлъжнеете заради вашето безгрижие.


image0 (9K)