Хороскопът ви за 26 август вече е тук

В понеделник мнозина ще имат интересен любовен живот или ще бъдат съпричастни към любовни преживявания на хора от кръга им приятели.

Ако имате партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще има с какво да запомните този ден. Не се страхувайте от промените и от новите задачи, които ще възникнат в работата или в семейството ви. Тяхното развитие ще бъде благоприятно за вас. Може да проведете срещи или да посетите институции за уреждане на ваши финансови дела.

В понеделник избягвайте тъжни или песимистични мисли, дори да имате основателна причина за това. Тяхното изчистване ще бъде трудно, но ако не го направите почти през цялата седмица ще продължат да ви създават емоционален дискомфорт.

Използвайте този ден за приключване на ваши притеснения или проблеми, не търсете печалбата или изгодата на всяка цена. Търсете освобождаване от психически или емоционални товари, за да може да се възползвате максимално от благоприятните тенденции в понеделник.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще преживеете стресова или конфликтна ситуация свързана с жена, която е от кръга ви колеги, клиенти или съседи. Присъствието на човек, който е на по-висока професионална или обществена позиция от вас, може да изиграе положителна роля във личните ви дела.

В понеделник внимавайте за какво харчите парите си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате интересни срещи или нови познанства с най-различни хора с разнообразни интереси. Това ще бъде благоприятен ден за нови романтични срещи и познанства.

В понеделник избягвайте споровете и конфликтите, с хора които ви обичат, защото може да ги нараните с думите си. След това вашето извинение дори да бъде прието ще остави горчила в отношенията ви за дълго време.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник трябва да се концентрирате максимално върху професионалните си задължения. Старайте се да бъдете коректни, точни и да не допускате грешка в работата си.

Ще имате възможност да постигнете много, затова не разпилявайте времето и ресурсите си. В контактите си с хора от миналото ви, трябва да бъдат предпазливи с информацията, която споделяте.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще ви развълнува събитие или новина свързана с жена. Това събитие ще изиска от вас бърза или разумна реакция или решение. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване независимо от неговата цел.

Мнозина ще се зарадват на новина (събитие) свързано с човек от друго населено място. Денят ще изиска от вас по-внимателно отношение към всичко свързано с пари или с финансови документи.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа 

 


image0 (9K)