Хороскопът ви за 25 август вече е тук

В неделя ежедневният ви живот ще бъде по-уравновесен и по-спокоен. Както винаги, така и сега самоконтролът върху емоциите и проявите на капризи ще бъде важен и определящ развитието на събитията.

Ще имате възможност да се освободите от насъбралото се напрежение през последните дни, като някои конкретни преживявания ще ви помогнат за това. Може да обмислите покана или предложение от жена, но нейните намерения или чувства спрямо вас са искрени.

В неделя мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на бебе или празник свързан с малко дете (вероятно момче). Не се изнервяйте от бавното развитие на събития, които са важни за вас в момента. Те следват своето естествено развитие…

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате повод да преживеете приятни емоции чрез срещи или контакти с роднини или приятели. Влиянието или намесата на жена в ежедневните ви дела ще окаже благотворно влияние. Денят вещае всякакви изненади свързани с нови познанства или срещи със стари приятели.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще отделите повече време за контакти с хора отблизо и далеч. Новините и информацията, които ще получите днес ще имат значение за вашите бъдещи действия. Разговор или работа с жена ще ви донесе удовлетворение и успех. Използвайте благоприятните тенденции на този ден да развиете важни за вас планове и отношения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще проведете телефонни разговори с приятели, с които ще обсъждате различни проблеми и преживявания от отминаващата седмица. Ще имате затруднения в контактите си с по-млади от вас хора.

Една лъжа или опит за измама ще ви натъжат, тъй като ще дойдат от човек, който е близо до вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя може да преживеете приятни събития в семейството си. Някои от вас ще обсъждат идея за покупка или наемане на нов дом, продажба на собственост, преместване или промени в дома и др. Бъдете внимателни във финансовите си дела и се пазете от грешки.

Неделя ще бъде благоприятен ден за пътуване и за създаване на нови познанства.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа


image0 (9K)