Хороскопът ви за 23 ноември вече е тук

В събота ще имате благоприятно време за стартиране на важни начинания, чието развитие очаквате да постигнете през декември. Разговори свързани с финансовите ви дела ще имат благоприятно развитие или ще постигнете важно за вас споразумение.

Финансовите ви дела с по-възрастни родственици или с деца ще постигнат желаното от вас развитие.

През този ден ще ви изненада съобщение или телефонен разговор с жена, с която не сте имали отдавна контакт или която живея в друго населено място. В личния си живот или по-скоро в любовта бъдете внимателни, не притискайте партньора си към важни решения или действия, които не одобрява.

Разочарованието или сълзите (ако сте жена) ще са за ваша сметка. Ако имате собствено дете, което работи или учи в друг град или държава, ще се зарадвате на новина или успех свързан с него/ нея.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде благоприятен за работа с документи или договор от финансов характер. Интересните или полезни за вас събития по някакъв начин ще бъдат свързани с пътуване или с хора, които живеят на разстояние от вас.

В събота едва ли ще преживеете изненади, събитията ще имат своето очаквано развитие и ще имате благоприятни обстоятелства за реализиране на първоначалните си планове.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще ви зареди с оптимизъм относно развитието на ваша важна цел. Това може да засяга вашия личен живот, работа, здраве или приятелски отношения.

Комуникацията ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще е предимно свързана с нови хора в живота ви. Не е изключена покана за събиране, което ще се състои през почивните дни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде благоприятен ден за романтични преживявания, за развитие на вашата любовна връзка или за начало на нова.

С каквото и да се захванете в дома си, начинанието ще се реализира по най-добрия за вас начин. Този ден вещае разговори свързани с наследство или завещание, с имот който притежавате, с прехвърляне на собственост и други имуществени дела.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота вашите професионални или други семейни дела ще бъдат причина за по-голямо напрежение в ежедневието ви.

Опитайте се да контролирате собствените си емоции и да не допускате ескалиране на напрежението в отношенията си с колеги или клиенти. Слабото ви място ще е работата ви, контактите ви с представители на различни институции или фирми.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)