Хороскопът ви за 22 септември вече е тук

В неделя се помъчете да бъдете смирени. Колкото и да ви се иска да направите нещо или да получите нещо – днес не е най-подходящото време за това. Научете се на търпение (ако ви липсва такова) и действайте тогава, когато обстоятелствата са на ваша страна.

През този ден почивайте, акумулирайте знания и умения, наслаждавайте се на природата около вас (надявам се да има такава).

Ще имате повече контакти с най-различни хора: такива, с които лесно общувате и такива, които са постоянно сърдити дори на себе си. Информацията, която ще получите чрез контактите си, ще бъде интересна и полезна за вас.

В неделя мнозина ще се зарадват на важно събитие в живота на момиче или жена. Избягвайте да дискутирате събития от миналото свързани с неприятни преживявания. Няма да имате никаква полза от това. Желанието ви да постигнете някакво съгласие по финансови дела днес ще срещне отпор или неразбиране.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя може да се зарадвате на малка придобивка или успех. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за вас. Очаквайте интересни или важни за вас новини от близо и далеч.

Може да имате специални преживявания свързани с хора, които живеят в същото населено място като вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде ден на неочакваните събития, срещи или новини. Преживяванията ще маркират събития, които ви предстоят в близко бъдеще. Неприятностите са с цел да ви покажат ваши грешки и пропуски, не са наказание или капризи на други хора.

За вас неделя ще бъде един от тези дни, които ще начертаят посоката ви на развитие през следващите седмици.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя може да сте необяснимо докачливи и лесно ще провокирате противоречия с хората около вас. Това може да повлияе негативно върху работата или семейните ви дела.

Неприятностите, които ще възникнат, могат да променят напълно тенденцията за следващата седмица (ако допуснете тяхното задълбочаване). Бъдете предпазливи и най-вече мъдри в своите действия и решения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, е възможно да имате предварително планирани дела свързани с грижи или работа около имот, къща или стопанство, които притежавате.

Може да присъствате на събиране, което ще ви ангажира с избор на подходящ подарък. За съжаление през този ден ще се преживеят и доста неприятни събития, свързани с някакви инциденти или ще получите неприятни новини.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)