НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 22 ноември вече е тук

В петък ще трябва да направите равносметка каква работа сте свършили през последните две седмици. На прага сте на нов месец, през който ще преживеете много важни събития, за които трябва да сте готови. Вашата готовност ще се изрази преди всичко със завършеността на основните ви задачи и ангажименти, които са изисквали внимание през последните десетина дни.

Възможно е да имате финансови дела с мъж около документ, договор, покупка или продажба, оформяне на сделка и др. Този ден вещае важни новини свързани с пари, които ще са различни за всеки един от вас. Някои могат да се зарадват, но други да преживеят паника и безпокойство.

Този ден ще се запомни с изненадващи новини или преживявания, които ще оставят следа и ще повлияят върху събития, чието развитие предстои през следващите 2 седмици. Плановете ви свързани с пътуване през следващия месец ще получат някакво потвърждение или ще преживеете друго действие в този план.

Внимание ще изискат отношенията ви с мъж роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв и негови лични вещи или имущество.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък е добре да останете в дома си, да избягвате пътувания освен ако са неотложни или работата ви е свързана с пътуване.

Това ще бъде благоприятен ден за вас, но не бива да насилвате събития и хора, да покрият вашите очаквания или да изпълнят вашите желания. Жена от семейството или от кръга ви приятели ще бъде причина за интересни преживявания и разговори.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще търсите обяснение на думи или действия на човек, с когото сте се срещнали или разговаряли през седмицата. Причината е, че ще имате усещане, за нещо недоизказано, липса на откровеност или прикриване на факти поради някаква причина.

Неприятностите днес може да са фактора провокирал ви към подобни размисли, но може да са свързани и с ваши битови проблеми.

Това ще бъде благоприятен ден за планиране на важни ангажименти през следващата седмица. Не пренебрегвайте желанията на Рак, Скорпион или Риби, особено това е човек от дома ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, внимание ще изиска здравето ви. Може да отидете на преглед при лекар по предварително уговорена среща.

Отношенията ви с представители на Козирог, Телец или Дева ще са напрегнати, неясни или затормозяващи вашата емоционална душа. Петък ще бъде благоприятен ден за работата ви, така че не разпилявайте времето си!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате малки разходи или приходи, като цяло финансови дела, които не вещаят затруднения. Семейните ви задачи и ангажименти ще бъдат ваш приоритет.

Възможна е подготовка за важно събитие или среща през почивните дни. Моментите на тъга ще са свързани с хора, които са в Отвъдното или на далечно разстояние от вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Родители на 3-годишно момиченце, преживели кошмара "обикаляне на болници" с…