НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 21 септември вече е тук

Тази събота може да я използвате за различни емоционални събития и преживявания със семейството си или с любимия си човек.

Отпуснете се, наслаждавайте се на малките неща в живота си и избягвайте да показвате сърдито или тъжно лице. Провокации за това ще има. Среща или гостуване на хора ще бъде по неприятен за тях или за вас повод.

Възможно е да ви досаждат с глупави коментари или оплаквания, но е възможно да идват с нагласа за спор или конфликт. От вас зависи как ще реагирате в една такава ситуация, но прегърнете лошите неща с любов, в мислите и в излъчването на тялото си. Желанието за любов и хармония ще събере много хора през този ден чрез създаване на ново семейство, нова романтична връзка или други общо преживявания.

Не търсете разрешение на финансови проблеми и избягвайте разговори на такава тема. Едно пътуване или събитие свързано с хора отдалеч ще ви сблъска с проява на неискреност или необмислени (но неприятни) коментари.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще проведете интересен разговор с мъж, от когото ще научите полезни или интересни за вас неща. Ще ви бъде приятна компанията на жена, която знае как да забавлява.

Неприятностите ще са краткотрайни, незначителни или тяхното развитие няма да зависи от вас. Възможни са неочаквани пари или печалба.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде ден, в който ще получите повече информация или съобщения. Може да се почувствате здравословно нестабилни или да научите за здравословен проблем на човек, когото познавате.

Може да вземете важни решения и да планирате важни ангажименти за следвашата седмица. Изненадите ще ви объркат за кратко време, но бързо ще се ориентирате във възникналите нови обстоятелства.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота вероятно ще предпочетете да останете в дома си, да се концентрирате върху някои неизпълнени задачи през седмицата или други семейни задължения. Като цяло този ден ще бъде благоприятен за обсъждане или разрешаване на различни професионални или бизнес дела.

В събота ще имате странни преживявания, които носят важно послание за вас. През този ден някои от вас ще преживеят някакъв вид раздяла.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота всяко едно събитие би трябвало да бъде повод за размисъл върху смисъла на собствения ви живот. В личен план може да възникне конфликт свързан с битов проблем или с желанието ви да направите някаква покупка.

За някои от вас този ден вещае посещение в дома на роднини, приятели или съседи. Днес основните ви събития и ангажименти ще са свързани със собственото ви семейство или с роднини.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Пиян водач на ТИР се заби в лека кола на…