Хороскопът ви за 20 октомври вече е тук

В неделя ще имате нужда от топлина, разбиране и любов. Ако хората около вас ви дават тези неща, значи сте щастливци. Ако ли не, потърсете причината в собствените си действия досега.

Никога не е късно за промяна, въпреки че нищо не се променя за един ден. В неделя ще получите новини свързани със здравето на човек, когото познавате. Неговото или нейното лечение приключва.

Неделя не е благоприятен ден за разговори с жена по въпроси, които засягат битови вещи, техника или имот. Мнозина ще отидат някъде по важен повод, който ще е начало или край на едно събитие или преживяване.

Любовният живот на мъжете Телец, Козирог или Дева може да бъде много интересен, ако не се вглъбят твърде много в собствените си капризи и желания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, денят ще бъде бавен и мързелив ден за вас. Може да имате желание или причина да разговаряте по въпроси свързани с пари или с финансов документ. В неделя ще имате повече контакти с жени или повече ангажименти с тях. Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион ще са част от развитието на вашите планове.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за вземане на важни решения. Може да стартирате различни начинания свързани с работата или бизнеса ви. Вслушайте се в съветите или идеите на жена. Ще отделите част от времето си за дома и разговори свързани с важни семейни задачи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде специален ден за вас, независимо от вашите собствени предчувствия, усещания или разбирания. Използвайте този ден за подредба на ваши стари вещи, книги и спомени. Събитие в живота на мъж ще бъде причина за повече телефонни разговори или други ангажименти.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще ви изненадат събития, които може да имат значение за вашия любовен живот. Различни преживявания днес могат да предизвикат тъга или носталгия по миналото. Като цяло през този ден ще имате закрила на съдбата дори в стресови моменти, при инциденти или други сложни ситуации. Разговор с дете или с млади хора, ще ви бъде от полза.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)