Хороскопът ви за 18 август вече е тук

В неделя независимо от собствената ви религия или вярвания, останете сами със себе си с молитва или медитация, посетете религиозен храм или свято за душата ви място.

Избягвайте да гоните резултати с работата си и не се ангажирайте с финансови дела. Каквито и ангажименти да имате в неделя, бъдете отговорни към тяхното изпълнение. Може да постигнете много в духовен план и да изгубите всичко в материален. Това ще бъде благоприятен ден за лечение чрез средствата на традиционната медицина.

Избягвайте да се намесвате в живота на децата си и в решенията за техния собствен живот. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако е подсигурен с ваши собствени финансови средства.

Всякакви конфликти и налагане на собствената ви воля за противопоказни, рискувате да запалите огън, който после може и да не успеете да потушите. Може да вземете важни решения свързани с образованието или кариерата ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще намерите за какво да се тревожите, но не трябва. Неделя ще бъде един от онези дни в живота ви, който ще има за цел да ви научи да вярвате в предопределението, в съдбата си, без да задавате въпроси и да се опитвате да дирижирате събития и хора.

Негативното ви мислене днес ще бъде най-големия ви враг. Използвайте този ден за вземане на важни решения, чието изпълнение ще бъде възможно през следващите седем дни.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще преживеете ден, в който ще възникнат и радостни и трудни моменти. Възможни са промени свързани с пътуване или с други ваши планове.

Бъдете внимателни в отношенията си с хора, които живеят в друго населено място. Опитайте се да поговорите откровено с мъж относно ваши общи преживявания, планове или цели в живота.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще проведете разговор, който сте отлагали досега. В неделя не допускайте въвличането ви в интриги и всякакви негативни коментари относно живота на други хора. Плановете и очакванията ви за неделя ще се реализират, най-вероятно защото няма да има нищо специално в тях.

Опасността в този ден за вас идва от собствените ви илюзии и неумението или нежеланието ви да видите някои истини, свързани с вашия личен живот или семейство.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще имате причина да проведете няколко телефонни разговори и срещи, за да обсъдите различни събития, които сте преживяли през седмицата или които предстоят през следващите седем дни. Най-вероятно те ще са свързани със специални емоции и преживявания.

Конфликти в семейството от финансов характер не са изключени, но те няма да доведат до намиране на рационално решение. Ще имате срещи с приятели или съседи, които ще ви залеят с много информация, която тепърва ще ви бъде полезна.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)