Хороскопът ви за 17 юни вече е тук

Понеделник ще бъде ден на социалните, професионални или обществени контакти. Не се затваряйте в дома си и не се изолирайте от хора, с които имате роднински или приятелски отношения.

Това ще бъде благоприятен ден за посещение в държавна, банкова, данъчна, юридическа или друга институция за разговор с техни представители. Не са изключени гости в дома ви или вие да посетите някого по предварителна уговорка. Ще се планират различни събирания през следващите седмици и месеци.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да очаквате успешен и ползотворен ден. Сега ще можете да постигнете напредък в личните си или професионални дела. Ще успеете да приключите с успех важна задача. Могат да възникнат неприятности свързани с пари, но тяхното разрешение няма да бъде трудно. Ако възникне здравословен проблем ще ви трябва повече време за стабилизиране или лечение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате благоприятен ден за активни действия. Старайте се да контролирате емоциите си. Не се подвеждате от тях, когато вземате решения. Това ще бъде благоприятен ден за романтични преживявания с човек извън вашето населено място.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате благоприятен ден за работа, която ви носи удоволствие. В понеделник ще може да се зарадвате на заслужени или постигнати чрез много труд успехи. Те ще ви покажат, че вие имате голям, все още нереализиран потенциал. Като цяло може да очаквате един емоционален и приятен ден.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник се опитайте да започнете седмицата без лошо настроение, поради събития или разочарования от почивните дни. Този ден вещае новина или предложение, което ще е примамливо, но все пак трябва добре да се обмисли. Предстои ви да проведете важен разговор или да вземете важно решение свързано с дома си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)