НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 17 октомври вече е тук

В четвъртък е добре да намалите напрежението и страховете си, ако вчера сте “успели” да си създадете такива. Ще бъде важно да отделите достатъчно време за почивка, за сън или медитация, за срещи и разговори с хора, които винаги ви зареждат с позитивни емоции. Приятелските отношения ще бъдат важни.

Дори новите познанства ще ви се струват интересни и перспективни. Ще ви зарадва изпълнено обещание или друго полезно за вас действие от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Това ще бъде благоприятен ден за начало на някаква терапия, която ще има благоприятно за вас въздействие или развитие през следващите дни и седмици. Ваши по-възрастни родственици, с които не живеете заедно ще ангажират по някакъв начин вниманието ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, очаквайте новини, които касаят вашата финансова стабилност или семеен бюджет. Ще имате важни или интересни за вас разговори от финансов характер с жени или с представител на някаква институция. Ще получите полезна информация или съвет, който ще ви бъде от голяма полза.

image0 (9K)

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате възможност да се срещнете с интересни хора. Възможно е да имате нужда от помощта на хора около вас. Това ще бъде благоприятен ден за покупки и за уреждане на битови дела. В четвъртък ще имате повод (макар и малък) за радост в личен или емоционален план.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде успешен ден за вас, стига да не го пропилеете с неща, които нямат значение за бъдещето ви. Пазете се от илюзии, рискови действия или различни прояви на хитруване. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за развитие на контакти с хора от други места.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате повече работа и професионални ангажименти. Подобни действие ще могат да ви донесат и по-добри доходи. Този ден вещае новини свързани с развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате. В четвъртък ще възникне важно събитие в живота на млад човек от кръга ви роднини.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
И тази година, старозагорци проявиха висока активност и отговорно отношение…