НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 16 юни вече е тук

Неделя ще бъде ден на възнаграждение или наказание, според делата ви през последните месеци и седмици. Това е ден, в който всяко преживяване ще е отредено по Съдба и неговата промяна е невъзможна или нежелателна.

Опитайте да погледнете честно и открито на своите недостатъци и грешки. Пробвайте да промените преди всичко себе си, за да промените и останалите неща в живота си, които ви създават дискомфорт. Мнозина ще се зарадват на неочакван шанс или късмет, но това ще има връзка с горенаписаното от мен.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ви зарадва събитие или новина свързана с плановете ви за следващата седмица. Ще имате възможност да развиете интересни и полезни за вас контакти. Денят е благоприятен за пътуване на кратко разстояние. Едно планирано или неочаквано посещение в дома ви ще бъде по важен повод.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще сте по-емоционални и чувствителни. Чувствителността ви може да ви направи по-добри, но докачливи и лесно обидчиви. В неделя ще имате повече разговори или срещи с жени от кръга си роднини или приятели. Хубавите новини, събития или късмет ще дойдат чрез хората около вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя избягвайте да се ангажирате с важни планове и ангажименти. Бъдете предпазливи в обещания, които ще дадете на приятели или роднини. Възможни са здравословни неразположения, леност и липса на достатъчно енергия за сериозна работа. Любовният или професионалният живот на дете или на млад човек ще бъде повод за разговори или други събития.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя не се натоварвайте с важни или отговорни дела. Всеки ще премине през някакво изпитание. То може да е свързано със силата на вашите чувства, воля или търпение, вяра или доверие. Ще търсите изход или нови идеи за разрешаване или стабилизиране на финансите си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
На 96-годишна възраст почина световноизвестният режисьор Франко Дзефирели. Франко Дзефирели…