Хороскопът ви за 16 май вече е тук

В четвъртък (16 май) ще имате благоприятно време за промени или пътуване. Успехите ще зависят от собствените ви решения, които трябва да бъдат на база вашия житейски опит. Не повтаряйте стари грешки само защото смятате, че сега обстоятелствата са по-различни. Това особено важи за любовта и в романтичните отношения. Плановете, свързани с дома и семейството, ще имат възможност да се реализират без затруднения, ако са съобразени с реалните ви възможности.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес оставете събитията на тяхното естествено развитие и не манипулирайте нищо и никого според собствените си желания. Този ден ще има с какво да ви зарадва, но и ще преживеете малки притеснения. Днес ще планирате една среща или събиране до края на седмицата.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък бъдете готови за изненада в дома си или на работа. Хубавите събития ще са свързани с хора от други градове или държави. Ще имате благоприятно време за организиране на вашите бъдещи планове. Мнозина от вас ще се зарадват на пари или важен успех.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще се намирате под влиянието на едно подтиснато настроение или ще преживеете силно притеснение около една новина или събитие. Денят вещае контакти със стари приятели. Може да се зарадвате на получаването на пари или да се облагодетелствувате чрез финансов документ (договор). Действията или коментарите на жена, ще предизвикат у вас различни съмнения или подозрения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък гледайте смело напред и не се обръщайте назад към миналото си. Ще ви зарадва събитие или новина на работното ви място. В четвъртък може да ви разтревожи неприятна новина, свързана с роднина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)