Хороскопът ви за 16 декември вече е тук

В понеделник е добре да започнете деня с предварително изготвен план на вашите задачи и ангажименти. Стремете се да бъдете коректни и да изпълните навреме задълженията си, но не забравяйте да се усмихвате.

Възможно е да преживеете кратко притеснение около уреждането на финансов документ или парични отношения. Не е изключено е тези ваши дела да имат връзка с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Не са изключени разходи за здраве или някакъв вид терапия.

Избягвайте прибързано да реагирате на информация свързана с неприятности или злонамерени коментари. Някой може да използва вашата емоционалност и да ви въвлече в неприятна ситуация.

Понеделник носи изненади в личния живот на жените. Мъжете ще могат да се зарадват на реализацията на свое желание или очакване, което имат за този ден.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник може да се събудите със спомени от странен сън, съновидение свързано с починал човек и нещо друго, което ще остане да ви вълнува през целия ден.

Ще имате успехи и с лекота ще реализирате задачи, които са свързани с мъж или с мъже. Този ден носи много положителни вибрации за вас, но в голяма степен неговото развитие ще зависи от вашето собствено емоционално състояние.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде важен ден за развитие на ваши семейни задачи и ангажименти, за които ваши родственици разчитат на вас.

Едва ли може нещо да оставите за утре или да се откажете от задълженията си. Затова добре планирайте деня и следвайте стриктно графика си. Може да имате интересна среща, която ще направи денят ви емоционален или специален.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, още в понеделник ще бъдете натоварени с повече професионални и бизнес задачи. За вас като цяло седмицата ще бъде много натоварена, не само в работата ви но и в това, което трябва да свършите за дома си.

Може да направите някои размествания или подобрения в жилището си, да купите някои нови неща, които да са важни за вашия комфорт и празнично настроение.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще възникне напрежение или недоразумение в работата ви или в семейните ви отношения са хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Родителите родени под тези три зодиакални знака ще имат ангажимент със собственото си дете, който не бива да отлагат или забравят. Денят вещае малки парични преводи или добра новина свързана с пари.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)