НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 15 юни вече е тук

В събота ще бъде важно да погледнете реалистично на събитията, които в момента се случват в живота ви. Необходимо е да останете здраво стъпили на земята, без илюзии или напразни надежди и очаквания. Така денят може да се окаже продуктивен за вас. В противен случай ще се озовете в ситуация, в която твърде много се надявате на други хора или различни обстоятелства и рискувате да пропилеете ценно за вас време. Всякакви лъжи, манипулации и опити за измама ще се обърнат срещу своя първоизточник.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате да разрешавате домашни проблеми и неприятности. Това ще бъде благоприятен ден за обмисляне на решения и бъдещи действия, което ще ви помогне много в ангажиментите ви. Ще ви зарадва разговор, свързан с важна ваша цел или желание. Възможна е неочаквана новина, свързана с пари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате благоприятен ден за стартиране на задачи от важно значение. Вашият засилен интерес към всичко мистично и необяснимо, свързано с Отвъдното, е обясним. В събота избягвайте излишни разходи. Денят вещае среща или събиране с приятели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате възможност да отворите нова страница от живота си. Очаква ви много натоварен в емоционален и психически план ден, но ще реализирате важни за вас успехи. В любовния ви живот ще възникнат неочаквани ситуации.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате предварителни планове или ангажименти с роднини. През този ден намерете начин да си починете и освободите от стреса, който сте акумулирали през седмицата. Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване, за любовни срещи и преживявания. Тези, които ще работят, да избягват конфликти с колеги или с клиенти.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Варненски ректор осъмна тази сутрин с две кирки, забити в…