НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 12 декември вече е тук

В четвъртък ще ви се наложи да приключите с някои ангажименти или да се откажете от предварително дадени обещания. Каквото сте успели да направите досега, това е. От петък нови задачи и нови цели ще ангажират вниманието ви.

Ще бъде добре сега да обмислите честно причината за проблемите или недоразуменията, които възникват в любовния ви живот. Само така от четвъртък ще можете да разчитате по-добрите вибрации да ви дадат и по-добри възможности. Затруднение ще възникне във финансови действия с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете, родени под огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец ще имат битови проблеми за разрешаване или повече домашни задължения. Особено внимание ще изискват финансовите ви дела, дори те да са свързани с ваши приятели.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък вещае полезни за вас финансови дела, които ще се развият в благоприятна за вас посока. Възможни са постъпление на пари, независимо дали са много или не.

В личните си отношения ще можете да създадете и съхраните хармония, с едно по-ведро настроение и чувство за хумор. Може да ви зарадва новина или разговор с дете или с млад човек от семейството или от кръга ви приятели.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, развитието на някои ваши основни задачи в четвъртък ще зависи от действията или решенията на мъж. Този ден ще си дойде със своите изненади, които едва ли ще ви навредят. Вероятни са срещи или гостувания в дома ви, свързани с приятни емоции.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате важен разговор с жена, която ще ви даде интересна или полезна за вас информация. Възможно е да получите предложение или покана от жена, които ще са важни за вас. Отношенията ви с хора, родени под собствените ви зодиакални знаци ще ви донесат късмет или ще открият нови възможности за вашето професионално развитие.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, внимание ще изискат новите познанства и контакти с хора на работното ви място. Ще ви зарадва разговор или новина, която ще получите от човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

На база това, което ще научите в този ден, ще може да си направите важен план за бъдещето си, стига да сте склонни да го следвате без колебание.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Фолк певицата Андреа влезе в болница. Не е ясно точно…