Холивудски звезди, които са водили битка с алкохолната зависимост

Животът на известните личности не е лесен. Товарът на богатството и славата често изиграва лоша шега на знаменитостите. И те намират утеха в бутилката.

[ad id=“225664″]

Вижте осем известни и красиви мъже, които са страдали от алкохолизъм. А някои от тях се борят и днес:

Джони Деп

През март 2015 г. Джони Деп отива пиян на снимачната площадка на петата част на „Карибски пирати“.

Бен Афлек

Актьорът не веднъж е споделял, че алкохолизмът винаги е бил голям проблем в семейството му. През годините, той се е опитвал безуспешно да се пребори със зависимостта си, но през 2001 г. се предава и пак започва да пие. Остава трезвен цели десет години, но после поема по стария път.

Матю Пери

Въпреки славата си, актьорът сам признава, че е бил алкохолик. „Аз никога не съм ходил трезвен на работа! Ходих с ужасен махмурлук“, споделя в свое интервю Пери.

Матю обаче признава, че именно славата му е помогнала да се справи с пристрастяването към алкохола.

Алек Болдуин

Алек Болдуин се присъединява към групата на Анонимните алкохолици, когато е на 26 години. Днес той е пълен въздържател.

Болдуин признава, че в живота си е имал два ярки момента, които го накарали ясно да застане пред проблема: първият път е бил през 1983 г., когато той е карал по магистралата и е пиел вино зад волана. След което се е огледал и осъзнал, че хората в съседните коли пият кафе или сода. Другият път, той е бил уловил неодобрителния поглед на собственика на залата за слот машини, където актьора прекарвал повечето си нощи.

Робърт Дауни Джуниър

Днес Дауни е един от най-високо платените актьори в Холивуд. Но в миналото си има тежък период, когато имал проблеми с алкохола и никой не е искал да го наеме.

Мел Гибсън

В последните години скандалите преследват Мел Гибсън като магнит. През 2006 г. той е бил спрян от полицаи, тогава го обвинили, че е шофирал в пияно състояние, за което той отвърнал на полицаите с антисемитски изявления. По-късно актьора публично се извинява и признава, че поведението му се дължи на борбата с алкохола.

Даниел Радклиф

Хрисимият „Хари“ също е имал сериозни проблеми със зависимостта си към спиртни напитки. Като новоизгряваща звезда, едва 18-годишен, той пиел всеки ден и се появявал пиян дори на снимачната площадка. Актьорът се отказва от пиенето през 2010 г., когато разбира, в какво се е превърнал и как това го застрашава.

Юън Макгрегър

„Това бяха най-добрите дни“, казва Макгрегър за дните си, прекарани в алкохолна мъгла. След като навършва 40 години, той все пак се решава да се съсредоточи върху кариерата си и захвърля страстта си към чашката.
dariknews.bg


image0 (9K)