НАЙ-НОВИ:

Хари разпуска с бивша, докато Мегън я няма?

В началото на март бе последната обща среща на кралското семейство. Специално за събитието от Канада се върнаха отцепилите се принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Именно от това мероприятие бившата холивудска актриса отново събра всички погледи върху себе си, а всички говореха само за облеклото й, заради което съзряха голяма конспирация.

Веднага след това 38-годишната бивша холивудска актриса се върна в Канада при сина й Арчи, а пък херцогът на Съсекс остана в Лондон за още няколко дни, за да разреши редица работни въпроси и да проведе няколко срещи.

Но сред „работите“ на 35-годишния Хари, които трябвало да свърши без Меган, било и прощалното му парти, което той си организирал с няколко от най-близките му приятели.

Но приближен до британския принц издаде скандални подробности от въпросната щура вечер.

„Той се събра с бившата си приятелка Челси Дейви. В мига, в който се видяха се награбиха – започнаха да се прегръщат и целуват. Цяла вечер бяха неразделни, а Хари изглеждаше щастлив и безгрижен“, издаде приятелят на британския принц.

„Хари знаеше, че няма да може да се срещне с всички свои приятели поотделно, затова организира парти, на което събра всички онези, с които би искал да се сбогува, преди да замине обратно за Канада.

Хари буквално сияеше от щастие, когато влезе в стаята и видя всичките си приятели. Не повярва на очите си когато видя Челси.

Прегърнаха се много здраво и се целунаха приятелски по бузите. Той беше много доволен, че тя се присъедини към купона. Мнозина се шегуваха, че Хари очевидно не е искал Меган да го придружи на прощалното парти, именно за да може да се види с Челси“, заяви приятелят на британския принц.

Той все пак сподели, че въпреки топлата среща между Хари и Челси и дума не може да става за това те да се се събрали отново в интимно отношение или пък искрата помежду им да е пламнала отново.

Той уточни също така, че херцогът е прекарал страхотно на купона със стари си приятели и се е чувствал щастлив и безгрижен.

Веднага след тази информация медиите на Острова побързаха да припомнят, че Хари и Челси Дейви имаха връзка от 2003 до 2010 година. През това време те се събираха и разделяха неколкократно.

Въпреки това след окончателното прекъсване на любовните им отношения те успяха да останат добри приятели. Доказателство за това е, че през 2011 година, когато бе сватбата на Хари с Меган, Челси бе сред гостите на венчавката на бившия й приятел.

Малко след това самата Челси призна, че са се разделили, защото тя не била готова да стане съпруга на британски принц.

Челси Дейви на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

Херцогът на Съсекс е в добри отношения и с друга негова бивша приятелка. Става дума за Кресида Бонас, с която бе непосредствено преди да срещне Меган.

И Кресида била на въпросното прощално тържество на Хари в Лондон. „Това да се събере с двете си бивши любови и все още да е приятел с тях показва колко зрял е той и какъв добър човек е“, сподели приятелят на британския принц.

Припомняме, че преди време самата Кресида Бонас издаде пикантни новини около връзката й с Хари. Тя също бе сред гостите на сватбата на британския принц.

jenata.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Стефан Цанев: Трябва да си много зъл и много тъп,…