Хари и Меган живеят в имение колкото малък търговски цетър

В края на месец март т.г. принц Хари и съпругата му Меган Маркъл взеха решение да напуснат Канада и да се отправят към Лос Анджелис. Първоначално те обитаваха имот в Малибу – ексклузивна плажна общност, отдавна предпочитана от звездите на Холивуд и местните богаташи, но когато обявиха карантината в Америка, двойката се премести заедно със своя син Арчи във величествено имение, издигащо се на хълм над Бевърли Хилс, което преди тях е обитавал актьора Тайлър Пери, с когото двойката се познава чрез Опра Уинфри.

Огромната къща е построена през 2012 г. и по площ е съизмерима с малък търговски център, понеже се простира на цели 2300 квадратни метра и разполага с външен басейн, 8 спални, 12 бани (част от тях оборудвани с джакузи) и редица други помещения. Докато Тайлър все още живееше в нея, той обичаше да разхожда последователите си в социалната мрежа из многобройните стаи и неведнъж е публикувал снимки от вътрешността на дома си.

От тях се виждат високи тавани, от които се спускат големи полилеи, дървени плотове, мраморни арки, йонийски колони и тежки мебели. В кухнята има професионални уреди за готвене, на просторната тераса, предоставяща гледка към парка „Franklin Canyon“, са обособени няколко къта за отдих, а детската стая е напълно обзаведена с изящна бебешка кошара, удобни кресла и помощни маси.

Малко преди жилището да бъде изцяло завършено, Кание Уест поиска да го разгледа, а в последствие изрази предложи на Пери да го закупи, само че той не пожела да го продаде. Всъщност, Тайлър е известен със своята страст към недвижимото имущество. Той притежаваше мащабно здание в покрайнините на Атланта, с коeто се раздели срещу 17.5 млн. щатски долара. За сметка на това в момента е собственик и на две къщи във Феърбърн, Джорджия, една от които има частно летище.

Все още не се знае дали бившата кралска двойка ще остане за постоянно в имота или ще напусне след като животът се върне обратно към нормалния си ритъм. Едно обаче е сигурно – макар и затворени между четири стени, едва ли Хари и Меган се чувстват зле точно там.

 


image0 (9K)