Футболистите от „Ел Галактикос“ заслужиха Купата на ГЕРБ – Стара Загора

В оспорван финален мач бе решен 8-мият носител на Купата на ГЕРБ по футбол на малки вратички в Стара Загора. 4:3 показа резултатът на съдийското табло, след като на терена умения показаха отборите на местните „Ел Галактикос“ и представителите на Казанлък – „Розова долина“. Първенците освен медали спечелиха и спортна екипировка. Шампионите от тазгодишното издание вдигнаха Купата и през 2017 година, припомниха запознати по време на награждаването.

„Огромни благодарности към екипа на МГЕРБ – Стара Загора и фейсбук групата „Футболна Стара Загора“, защото за 8-ми път организират този страхотен турнир. Заедно с всички участници създавате истинско футболно дерби“, каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Николай Диков. „Познавате ни, знаете, че правим всичко това, за да вървим напред, защото ни пука и искаме европейско бъдеще за нас и нашия град“, допълни Диков, който е и председател на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности в Общинския съвет.

Третото място остана при момчетата от сборен отбор „Дринк тийм – Ремиза“, които не успяха да се справят с дузпите срещу казанлъшкия тим.

Пет дни с много футбол си подариха 22 отбора, които показаха завидни умения на малките вратички на игрищата зад Централна поща и ГПЧЕ „Ромен Ролан“.


image0 (9K)