Футболистите на Берое Вандерсон и Ангелов претърпяха операции

Вчера успешно бяха оперирани футболистите на Берое Георги Ангелов и Вандерсон Виана в болница „София МЕД“ от доц. Антони Георгиев, съобщиха от старозагорския клуб.
Георги Ангелов получи травма в мача срещу Ботев (Пловдив). При прегледа и на ядрено-магнитрн резонанс се установи скъсване на предна кръстосана връзка на лявото коляно. Вандерсон Виана пък получи тежка травма в двубоя с Ботев (Враца). При него се установи скъсване на сухожилието на капачката на лявото коляно. Пред двамата предстои рехабилитационна програма.

Ръководството, треньорския щаб, съотборниците и всички от ПФК Берое изразяват своята пълна подкрепа към Вандерсон и Ангелов. Силно се надяваме ивярваме в бързото ви възстановяване. Ще ви очакваме отново на терена възможно най-скоро.

Днес сутринта двамата бяха посетени от Александър Томаш и Константин Мирчев, които да вдъхнат допълнителен кураж в трудния за тях момент.
От ръководството на Берое направиха призив към феновете преди домакинството срещу Левски:

Обръщаме се и към всички привърженици на Берое с призив за подкрепа в последния двубой за календарната година. Предстои тежък и важен мач срещу „Левски“ в Стара Загора. Кадровите проблеми пред отбора са сериозни, но ние ще дадем всичко от себе си за победата в събота. Имаме нужда от вас и вярваме, че Храмът отново ще кипи в зелено. Заедно сме по-силни!, заявиха от клуба.


image0 (9K)