НАЙ-НОВИ:

“Фолксваген Голф” блъсна “Ауди А4” и “БМВ” в насрещното

На 19 май, около 12.35 ч., по път III-503, общ. Опан, се е движил л.а. “Фолксваген Голф”, управляван от 54-годишен водач от гр. Пловдив, който в района на км. 4+300, поради движение с несъобразена скорост, след десен завой, навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал последователно в насрещно движещи се л.а. “Ауди А4”, управляван от 49-годишна жена от гр. Раднево и л.а. “БМВ”, управляван от 18-годишен мъж от гр. Стара Загора.

[ad id=”225664″]

В резултат на удара водачът на л.а. „Фолксваген“ е получил фрактури на таз и на серия ребра. Настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

Пътникът на предна дясна седалка в същия автомобил – 53-годишна жена, е получила контузия на гръдния кош, а водачът на л.а. “БМВ“ е получил охлузвания на ръцете.

Водачите на л.а.“Ауди“ и л.а.“БМВ“ са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатите са отрицателни. Водачът на л.а.“Фолксваген“ не е бил в състояние да бъде тестван на място за употреба на алкохол с техническо средство и му е взета кръвна проба за анализ. В сектор “Пътна полиция”, ОДМВР – Стара Загора, е образувано досъдебно производство. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Навлизайки в четвъртото си десетилетие, може би сте си създадали…