НАЙ-НОВИ:

Фирма с капитал 100 лева спря закупуването на 400 нови линейки!

Обявената от Министерството на здравеопазването обществена поръчка за закупуване на 400 броя линейки към момента е спряна, съобщиха от здравното ведомство.

[ad id=”225664″]

Причината е подадена в Комисията за защита на конкуренцията жалба от “Вайнман Технолоджи” ЕООД. След направена справка в Търговския регистър се установява, че дружеството, подало жалбата, е регистрирано на 26.04.2018 г. с капитал 100 лева. Това е второ спиране на процедурата заради подадена жалба. Първият път жалбата не беше разгледана от Комисията за защита на конкуренцията поради невнесена държавна такса от жалбоподателя.

[ad id=”263680″]

Обществената поръчка за закупуването на 400 броя линейки е във връзка с мащабния инвестиционен проект за модернизация на системата за спешна медицинска помощ в цялата страна. Общият бюджет по проекта е над 163 млн. лв. Средствата са по Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020. Освен закупуването на новите санитарни автомобили проектът предвижда модернизация на 237 обекта от системата за спешна медицинска помощ в страната.

http://BNews.bg Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
На церемонията на Сангачалския терминал край Баку присъства президентът Илхам…