НАЙ-НОВИ:

Филип Киркоров откровено за любовта, славата и страховете си

“Тази година станах на 50, но не го вярвам. Публиката ме омагьосва мен и прави чудеса заради това не изглеждам на толкова”, сподели мега звездата Филип Киркоров в интервю за бТВ.
“Васил Найденов, Маргарита Хранова – те първи ме поздравиха за рождения ден. Беше странно. Хора, които имах за приятели дори не ми се обадиха, а тези от които не очаквах ме поздравиха”, откровеничи той.
“Не ме е страх, че един ден ще ми бъде празна залата. Като усетя, че публиката вече не се интересува от мен, ще се оттегля. Така е редно.”, категоричен е Киркоров. “Да забравя текста на песен, ето от това се страхувам”, призна звездата.
“Славата не ми тежи. Старая се просто да не давам повод на недоброжелателите си да се радват.”, разказва звездата и подчертава, че не намира себе си за крал, като какъвто го определят.

[ad id=”225664″] “Старая се да бъда добър баща. Сцената много ми взе заради пътуванията, но семейството ми ме подкрепя. Мен баба ме гледаше. Тя ме разхождаше из България и ме запозна с Лили Иванова заради нея съм артист. Аз като дете исках да стана космонавт, футболист, за мен музиката беше хоби, не мислех, че може да е работа.”, спомня си Киркоров.
За голямата си любов Алла Пугачова говори с носталгия, но и с обич. “Всичко има начало и край. Аз много уважавам Алла Пугачова. 10 прекрасни години имахме с нея. Сега тя има друго семейство. Животът си продължава, всичко продължава, но в едно друго измерение”.

Източник: bgnow.eu Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

image0 (9K)

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Франция е на път да забрани телефоните в училище. Според…