НАЙ-НОВИ:

Филип Киркоров гостува в България с шоу- спектакъла “Я”

Филип Киркоров гостува и в България с шоу-спектакъла “Я” (в превод от руски – “Аз”) през септември, 2017 г. България е част от световното турне на световноизвестният певец.
Турнето на Краля на руската поп музика в България стартира от Русе, следват Варна, Бургас, Пловдив и София.

[ad id=”225664″]

„Я“ е високотехнологичен спектакъл, в която участват 80 артиста, подбрани с кастинги от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина, са позиционирани огромни, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща концептуална визуализация.

Спектакълът „Я“ е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хитсинглите, както и песните от новия албум на звездата.

image0 (9K)

Зад шоуто стои впечатляващ международен екип. Режисьори са Франко Драгоне и Павел Брюно, заедно създадали 5 проекта на Цирк дю солей и бляскавото шоу на Селин Дион “A New Day”. Хореограф е Тони Теста (САЩ), работил с Майкъл Джексън, Джанет Джексън, Кайли Миноуг. Архитект и дизайнер е Маркос Винал (Белгия); художник на осветлението e Алън Лорти (Канада), режисирал осветлението на мюзикъла „Парижката Света Богородица”; музикален директор – Иван Кассар (Франция), работил с Лара Фабиан, Джони Холидей. Организатори на турнето са Degris Events.

Турнето ще премине през градовете на България на датите:

Русе – 17.09. 2017 г., “Булстрад Арена”
Варна – 19.09.2017 г., Дворец на културата и спорта
Бургас – 22.09.2017 г., Летен театър
Пловдив – 24.09.2017 г., Колодрум
София – 25.09.2017 г., НДК зала 1

Източник: dir.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Софийският университет ще връща училищните дипломи на студентите си при…