НАЙ-НОВИ:

Фики кръшка на жена си, но я омайва с подаръци

Жената на Фики – Гюлджан, е заточена на село и това е причината от известно време да не се появява изобщо на публични места. Половинката на чалгаджията е запратена извън столицата е причината той да си развява коня на спокойствие и да не пречи на безконечните му изневери.

Макар да обяснява колко обича съпругата си, която точно преди 2 години го дари със син, в музикалните среди усилено се обсъждат изневерите на Стораро-младши, който далеч не се слави с верността си. Той се вслушал в съветите на татко си Тони Стораро, който му казал или да я изпрати в провинцията, или да й направи много деца, за да може да е постоянно заета, а той да се радва на ласките на случайни фенки.

Преди известно време изпълнителят на „Издислав” откровено си призна, че не е верен на жената, която го дари със син и официално се води негова законна половинка. „Няма мъж, който да не е изневерявал, на всеки се е случвало“, призна Фики в отговор дали му се е случвало да кръшка. По-фрапиращи бяха разсъжденията на младата звезда, че всъщност изневярата далеч не е нещо страшно и не е от съществено значение за отношенията в семейството. „Важното е да си до любимата, да я подкрепяш, защото всяка жена има нужда от внимание, грижи и много любов. А иначе забежките са нещо нормално в днешно време – кой ги няма?“, заяви преди време певецът, който още се чувства ерген.

Плейбоят на лекия жанр обаче не е склонен да прости изневяра. Единственият, който може да кръшка е той, но не и Гюлджан, която трябва да седи вярна в дома им и да гледа малкия им син Тони. Само за последната година хубавата жена на фолкаджията е качила над 15 килограма и вече е доста закръглена според турските табиети. Дали е напълняла от мъка покрай изневерите на любимия си, или пък той умишлено я тъпче, за да не е привлекателна за други мъже, не е ясно. Факт е обаче рязкото покачване на килограми на Гюлджан.

Фики не е верен на жена си, но пък се опитва да компенсира слабите си ангели с внимание, подаръци и мило отношение към половинката си. Той взима пример от татко си Тони Стораро, който е всепризнат плейбой на чалгата и въпреки че с жена му са от десетилетия заедно, е публична тайна, че той й кръшка където свари. И малкият син на фамилията – Емрах, го раздава разбивач на женски сърца. Най-малкият Стораро също не пада по-далече. Той се възползва от славата си, за да преспи с повече девойки. Засега поне на него му е простено, тъй като е ерген. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Кремена Халваджиян ходила на терапия, за да се справи с…