НАЙ-НОВИ:

Феноменален сериал ще замени “Опасни улици”

bTV ще зарадва зрителите си със старта на един от най-дългоочакваните турски сериали у нас – романтичната поредица “Свободен дух”, позната още с оригиналния си превод “Ранобудна птица”.

Заглавието тръгва на 30-и октомври (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер в 18:00 ч., на мястото на приключващия сезон на “Опасни улици”.

“Свободен дух” е същински феномен в Турция още със старта си през 2018 г. Лентата на Star TV с участието на любимците на зрителите – Демет Йоздемир (“Стая 309”, “С Русия в сърцето”) и Джан Яман (“Любов на инат”), съдържа 51 епизода в оригинален формат от над 2 часа и половина, като в България броят на сериите ще е 161 (по 45 мин. всеки).

Историята:

Санем (Демет Йоздемир) работи в семейния магазин на баща си. Тя е енергична и изпълнена с живот, пълна противоположност на сестра си Лейле. Един ден родителите й я поставят пред избора или да приеме уреден брак, или да си намери работа. Така тя започва работа в същата фирма като сестра си. Скоро след това се запознава с Джан (Джан Яман) – синът на собственика на агенцията. Между тях пламва привличане и без да се усети Санем се озовава в средата на странни събития и интриги за власт в компанията.

Актьорите:

Освен вълнуваща история, “Свободен дух” ще очарова зрителите и с отличен актьорски състав. Тази година главните актьори от теленовелата – Демет Йоздемир и Джан Яман, спечелиха статуетки за “Най-добър актьор” и “Най-добра актриса” за ролите си в сериала. Те са носители на наградата “Murex d’Or”, една от най-престижните за музика, кино и телевизия в Близкия изток. А поддържащите роли в сериала са поверени на Йозлем Токаслан, Джихан Ерджан, Ознур Серчелер и др. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
В работната програма са включени срещи във Федералното бюро за…