НАЙ-НОВИ:

Фенове: Кобрата преби Андреа!

Андреа е отнесла як пердах от бившия си любим Кубрат Пулев. Така поне изглежда от снимка, която певицата публикува на стори в социалната мрежа Фейсбук, но малко след това я изтри, пише HotArena. На кадъра Андреа е с насинени и нацепени устни, а ужасният кадър е придружен от коментар : „Извинявай, че изкарах истината”.

Фенове заподозряха, че Кобрата е бесен след скандалните разкрития, които Андреа направи за него и любовницата му Розали Петрова. Оказа се, че Пулев е поддържал паралелна връзка с Андреа и въпросната Розали в продължение на 4 години, с която даже са си купили общо жилище в центъра на София. Андреа дори публикува документ за покупко-продажба, в който фигурират имената на влюбените гълъбчета.

„В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг“ си има сериозни гаджета“, написа Андреа.

Тя разкри как Кобрата я изкарвал луда пред любовниците си и се оправдавал, че не може да я зареже, защото ще се самоубие. В същото време я молел да се оженят и да му роди дете.

Според добре осведомени източници Пулев кръшкал на Андреа постоянно, като някои от изневерите му се превръщали в сериозни връзки. Една от тях е знойната гимнастичка Стелиана Янкова. Поповската красавица редовно го посещавала в Германия, където Кобрата тренираше. През годините клюкари шушукаха, че Кубрат редовно малтретира физически Андреа и точно от страх тя не е намирала сили да си тръгне.

Явно сега Кубрат е бесен на Андреа и я е пребил за пореден път, коментират запознати със ситуацията. Дали обаче Андреа не проявява отчаяна отмъстителност и не е организирала нещо, което всъщност е инсинуация, се питат други. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Последният служебен премиер на България и председател на 39-ото народно…