НАЙ-НОВИ:

Феерия от песни и танци за здраве и благоденствие от Коледния концерт в Общината на Стара Загора (СНИМКИ)

Общинският ансамбъл „Загоре“ сътвори феерия от песни и танци днес, с които поздрави служителите на Община Стара Загора по повод предстоящите празници.

Коледният концерт във фоайето на Общината е сърдечен подарък за здраве и късмет през следващата година.

[ad id=”225664″]

Невероятните изпълнения на певци и танцьори бяха бурно аплодирани от публиката по етажите на Общината. За финал се изви кръшно българско хоро, което поведе Делян Иванов, секретар на Община Стара Загора. Той благодари на талантите от общинския ансамбъл за поздрава и пожела много хубави мигове на танцьорите и певците от „Загоре“, както и на служителите на администрацията.

Две детски коледарски групи също огласиха коридорите на Общината. Коледарите от СУ „Максим Горки“ пожелаха здраве, берекет и мир през следващата година. Те наричаха, според традиционния български обичай за късмет, мир и благоденствие.

Малчуганите от Първо основно училище „Георги Бакалов“, пък очароваха с усмивки и ентусиазъм. С типичното коледарско облекло, украсени калпаци и коледарски песни те създадоха неповторима празнична атмосфера.

[ad id=”263680″]

Всички получиха лакомства и пожелания за много желани подаръци от зам.-кмета на Общината Иванка Сотирова и председателя на Общинския съвет Таньо Брайков. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Убиецът на малката Дамла от Момчилград е арестуван и разказва…