НАЙ-НОВИ:

ФБР подгони Памела Андерсън

Възникнаха проблеми за Памела Андерсън поради приятелството й с основателя на организацията “Wikileaks” Джулиан Асандж.

[ad id=”225664″]

Заради многобройните посещения в посолството на Еквадор в Лондон, където 46-годишният Асандж се крие от 2012 година, звездата от “Спасители на плажа” е повикана на разпит в ФБР, съобщава “Radar Online”.

[ad id=”263680″]

Асандж се укрива от британските власти, които искат да го арестуват по настояване на Швеция. Там той е обвинен от две жени в изнасилване и сексуално насилие. Асандж и неговите привърженици смятат, че това е заговор, за да бъде предаден на властите в САЩ. Причината – “Wikileaks” публикуваха много американски секретни документи. Това разгневи управляващите във Вашингтон.

[ad id=”238430″]

В отговор на предстоящия разпит във ФБР – Памела Андерсън гневно заяви, че те би трябвало да се занимават с “Фейсбук”, а не с нея, информира “Канал 3”.

Вчера стана ясно, че личната информация на 50 милиона потребители социалната мрежа е била употребена от консултантската фирма “Кеймбридж аналитикс”. Тя е била наета от щаба на Доналд Тръмп по време на предизборната кампания преди вота за президент на САЩ през 2016 година. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Смях и настроение с "Депутатът" на Никола Крумов Аз съм…