Учителят Дънов за черешите: Те имат райски произход и носят много силни чувства

Черешите имат магическа сила.Те помагат на опорно-двигателния апарат и пречистват кръвта и бъбреците. Алтернативните лечители твърдят, че този красив и вкусен плод дава на хората свободолюбие, болезнено чувство за справедливост, носят усещане за чест и силен дух.

[ad id=“225664″]

Основателят на Бялото братство Петър Дънов съветвал да се ядат в 10 часа преди обяд, с лице, обърнато към слънцето. „В черешите се крие законът на Свободата. Те имат райски произход и носят много силни чувства“, казвал Дънов, който ги предписвал при малокръвие и болен стомах.

Веднъж Дънов дал за задача на учениците си да направят опит с череши. „Когато се усещате, че не сте разположени или сте отпаднали духом си купете от пазара половин килограм най-хубави череши. После ги измийте и седнете на тревата, като сложите черешите пред вас и започнете да и съзерцавате и да размишлявате“, посъветвал последователите си Беинса Дуно. Процесът по съзерцания трябвало да продължи не повече от 15 минути, след което бавно да се изядат.

[ad id=“263680″]
Черешите са отлични за симпатичната нервна система и помагат на онзи, който има затягане, запичане на червата. „Деца и големи да ги ядат при малокръвие и неврастения. Но ги яжте не механически, а с любов. Само така може да получите всичко от скритото в плода“, съветвал Учителят Дънов.

Източник: lechiteli.bg


image0 (9K)