Усойницата Ипек от „Завинаги“ с нова машинация срещу Сюрея

Тази вечер в епизода на турския хитов сериал „Завинаги“, създаден по истински случай, ще станете свидетели на люта кавга между Фарук и Есма, както и на нова машинация от страна на Ипек.

 Ипек нанася тежък удар на Сюрея и тя влиза в болница

Както стана ясно, Бегюм пое да проследи бременността на Сюрея, но там прогнозите не са никак добри. Износването на бебето има генетична натовареност и много малко неразположение може да предизвика аборт.

Не мирясва и Ипек, която всячески се опитва да скара Фарук и Сюрея. Тя не спира да прави опити за осъществяването на този свой план, който се е превърнал в нейна фикс идея.

Фикрет пък проваля проекта на Фарук за въздушен транспорт и се оправдава с отсъствието в последните дни на брат си. Адем ги кани двамата с Ипек на гости при майка си и те приемат поканата за вечеря.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

След като разбира за болестта на Бегюм, Есма отново я посещава. А лекарката е получила обнадеждаващи резултати за лечението си.

Какъв ултиматум ще постави Фарук на майка си в края на големия скандал, в който Есма му признава, че навремето е прогонила Бегюм, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)