НАЙ-НОВИ:

Търсете си мъж, който има сестри: Какви са предимствата

Искало ли ви се е да попаднете на мъж, който разбира жените? Това не е толкова трудно, търсете си партньор, който има една или повече сестри.

Какви са предимствата?

1. Свикнал е с многото женски навици

Като постоянното бърборене, цупене, клюкарене… Мъжете са така устроени, че често тези женски черти ги дразнят и се опитват да ги контролират. Ако той е отраснал със сестри край себе си, е привикнал и не се дразни от това.

2. Усеща по-добре жените

Казват, че двата пола говорят на различни езици. Сестрите помагат езикът да стане един и той само с поглед може да усети в какво настроение сте. Или кога вашето НЕ е НЕ; кога ДОБРЕ означава – МНОГО ЗЛЕ и кога КАКТО РЕШИШ наистина означава, че жената няма да се меси в избора.

3. Знае как да ги глези и да им прави комплименти

Да поглезиш една жена си е изкуство и не всеки го владее. Както всяко друго нещо, опитът учи най-добре и сестрите са добра основа за „експерименти“. Със сигурност подсъзнателно са му помогнали да овладее това.

4. Знае кои теми да не засяга

Като цяло жените са докачливи на разни теми като килограми, мода, отношения с майка им или приятелки и т. н. И ако един мъж е отраснал с жени край себе си, инстинктивно ще ги избягва или ще маневрира по-уверено между тях, така че да не ви дразни и провокира.

Източник: tialoto.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Лекари от двете университетски болници "Пирогов" и "Майчин дом" изродиха…