НАЙ-НОВИ:

Тъмната страна на всяка зодия

Астролозите разкриха кои са най-досадни черти, присъщи на представителите на различните зодии. Те са тяхната тъмна страна и са част от недостатъците им.

Овен

Овните нападат всеки, който ги ядосва. Представителите на тази зодия са готови да спорят по всяко време и навсякъде. Независимо дали става въпрос за членове на семейството, приятели или непознати, Овенът се държи агресивно в опит да контролира и доминира над другите.

Телец

Телците искат да получат всичко, но без да правят усилия и с това често дразнят околните.

Близнаци

Представителите на тази зодия са непредсказуеми и това тяхно качество не е в добрия смисъл на думата. Близнаците непрекъснато кроят планове и след това ги отменят. Често в очите на другите изглеждат като измамници.

Рак

Чувствителните и несигурни Раци се нуждаят от одобрение за всичко, което правят. И ако не го получат, те приемат, че околните ги мразят. Представителите на този знак се измъчват и самосъжаляват.

Лъв

Лъвовете имат прекалено голямо его и мислят най-вече за себе си. Хората около тях винаги ги следват, защото представителите на този знак са родени лидери. Те са сигурни, че никога не грешат.

Дева

Девите са перфекционисти, които никога не закъсняват и приемат критиката зле. Те са свикнали да правят всичко по свой начин и ще се опитат да ви наложат мнението си.

Везни

Везните непрекъснато се опитват да угодят на всички. Те са доста нерешителни, което ги принуждава да попадат в ситуации, в които не биха попаднали, ако са по-решителни.

Скорпион

Скорпионите са доста пресметливи. Представителите на тази зодия играят според собствените си правила, за да контролират и манипулират околните. Тяхната двуличност много бързо започва да дразни околните.

Стрелец

Твърдостта на Стрелците ги кара да изглеждат не само глупави, но понякога дори отвратителни.

Козирог

Неотстъпчив и нарцистичен, Козирогът няма да се поколебае да ви използва за собствените си цели. Представителите на този знак са безмилостни и упорити. Те вярват, че винаги са прави.

Водолей

Водолеите не могат да останат верни на себе си. Ако забавят малко темпото, ще станат по-лесни за понасяне.

Риба

Рибите живеят потопени в своя собствен свят и с това дразнят околните.

iwoman.bg

  Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Руският посланик у нас Елеонора Митрофанова поздрави българите по случай…