НАЙ-НОВИ:

Тръмп с много мрачна прогноза, ако Байдън го победи на президентските избори

“Предградията ще престанат да бъдат предградия. Икономиката ще затъне в най-дълбоката рецесия в историята. Полицейските участъци ще престанат да съществуват в САЩ. По-възрастните американци ще бъдат изоставени сами да търсят начин как да преживяват без отопление, климатици и електричество”.

Това ще се случи в САЩ, твърди президентът Доналд Тръмп, ако опонентът му Джо Байдън го победи на президентските избори на 3 ноември:

“Той ще ви засипе с ограничения. Ще разтури вашите полицейски участъци. Ще премахне нашите граници, ще конфискува вашите огнестрелни оръжия, ще ликвидира религиозната свобода, ще разруши вашите предградия”. С тези думи Тръмп се обърна към хората, които се бяха събрали на един от предизборните му митинги.

Експерти коментира, че насаждането на страх спрямо опонента цели той да бъде очернен и да не бъде избран. “Това е чист страх, и то страх, основан на специфичен вид невежество, който действа само ако вашите слушатели имат този специфичен вид невежество”, заяви Робин Лакоф – професор по лингвистика от Калифорнийския университет в Бъркли, коментирайки твърденията на Тръмп за Байдън. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Трима души са убити и няколко ранени при нападение на…