Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл

Луната – в знак Близнаци до 23:50 часа.

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Емоциите са повърхностни, въпреки че предизвикват бурни реакции. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Посещението на роднини или близки приятели ще донесе повече радост, отколкото да сте сами. Много е полезно да се правят разходки пеша или с кола, да се предприемат кратки пътувания. Необходимо е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

Силно уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Луната се движи на празен ход от 14:32 часа до 23:50 часа. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и най-вече за почивка.

Продължава 8 лунен ден от 10:26 часа на 13 март до 11:09 часа на 14 март.

Преобладава 9 лунен ден от 11:09 часа на 14 март до 12:00 часа на 15 март.

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Не трябва нищо да се планира и да не се започват нови дела. Откажете се от важни срещи и големи покупки.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Нежелателно е всяко напрежение. Конфликтите могат да възникнат от нищото, затова е препоръчително да се избягват такива, особено с непознати хора. В този ден лесно можете да бъдете привлечени към всяка авантюра.

Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари, да не харчите, да не вземате и да не давате пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото – физически и ментално.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Съновиденията, които предстоят показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Днес е 29 слънчев ден – Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

Днес ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че Висшите сили ви предупреждават за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.

Автор: Ивелина Пенчева


image0 (9K)