НАЙ-НОВИ:

Трите най-безкомпромисни зодии. Може да ги загубите!

За да има стабилни отношения е необходимо да се правят компромиси и от двете страни. Ако това не се случва, се получават конфликти, които са неприятни и в повечето случаи могат да развалят отношенията безвъзвратно.

Това е така, защото и двете страни не отстъпват поради гордостта си и накрая просто се разделят. Ако пък само единия прави непрекъснато компромиси, то търпението има своя край.

Ето ги трите зодии, които не правят компромиси и за това са изключително трудни за разбиране:

Риби

Когато представителите на тази зодия кажат НЕ, то трябва да сте сигурни, че няма никакъв шанс да се случи обратното. Същото е и когато кажат, че искат нещо – тогава се борят до краяй. С Риби трудно може да се стигне до консенсус. Те не правят компромиси с мнението си и това, което искат или не искат.

Козирог

Козирозите не харесват някой да ги напътства. Те си знаят своето и трудно се съобразяват с някого. Понякога това е дори невъзможно, защото гордостта им е преди всичко. Не харесват да изпадат в спорове за това заявяват твърдо мнението си така, че да не подлежи да оспорване. Имат много сложен нрав, с който не всеки би се справил.

Водолей

Водолеите уважават предимно себе си. Те никога не подценяват другите, но въпреки това не позволяват да се случва нещо, което не е в техен интерес. Не правят компромиси и за тях е удоволствие да надделяват във всеки един спор. Не е възможно да се съгласят с нещо само и само да настъпи мир.

jenata.blitz.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Извънредна ситуация се разиграва на моста на влюбените НДК. Това…