Трима старозагорци ще участват в бойния спектакъл на България GRAND FIGHT ARENA 3 в Стара Загора

Изключително подготвени бойци, силни нокаути и зрелищно шоу очакват феновете на бойните спортове на
05.10.2019г, в Стара Загора. Началото на гала-вечерта е 20:00 ч., а арена на вълнуващите битки ще стане спортна зала „Стара Загора“.

Мариян Димитров, Севдалин Славов и Георги Валентинов ще представят Стара Загора в бойния спектакъл.

След изключителния успех на първите два турнира от веригата Grand Fight Arena, в София, организаторите, решиха поредното трето издание да се състои в град Стара Загора
Бойната вечер ще се проведе на 05 Октомври 2019 година в спортна зала „Стара Загора“, с начален час 20:00ч. Събитието съвпада с патронния празник на града и се провежда под патронажа на Община Стара Загора.
Организаторите на състезанието – спортният тандем Георги Валентинов и Даниел Илиев обещават зрелищни битки и страхотна игра. Срещите ще се проведат в клетка , по правилата на Кик бокс и ММА. По традиция, освен като организатори, двамата класови бойци, ще бъдат и участници в събитието и ще се изправят срещу изключително силни съперници. Наред с тях на състезателния подиум ще видим и някои от най-силните и титуловани имена в бойната карта на България. Мариян Димитров, Симеон Наковски, Денислав Сурчев, Севдалин Славов, Валентин Бенишев са само част от имената на нашите топ атлети, които ще излязат на Арената.
Георги Валентинов, който е родом от Стара Загора, приема това издание на турнира от веригата твърде лично и обещава силен боен спектакъл. Това лято Валентинов проведе тренировъчен лагер в Ирландия, в залата, в която се готви и големия Конър Макгрегър, заедно с неговия треньор Джон Кавана. И именно Джон Кавана ще застане в ъгъла на нашия боец.
Даниел Илиев също записва поредна много силна година, не само в България, но и в KGP, в Манчестър, където успешно защити европейската си титла, изправяйки се срещу един от най-силните кикбоксьори на Острова и световен шампион – Кевин Уорд.
Очаква се да станем свидетели на много екшън, задължителен „феар плей“ и шоу което ще взриви емоциите и ще прикове вниманието на публиката!

Ето и програмата

Подгряващи мачове
Денислав Хаджиев (България)  – Константинос Скордулис (Гърция) – 3 рунда по 3 минути

Руси Минев (България) – Христос Ласкаридис (Гърция) – 3 рунда по 3 минути

Основна бойна карта
Денислав Сурчев (България) – Димитър Илиев (България) – 3 рунда по 5 минути

Любомир Делев (България) – Виктор Бояджиев (България) – 3 рунда по 3 минути

Валентин Бенишев (България) – Кевин Колдобский (Аржентина) – 3 рунда по 5 минути

Симеон Наковски (България) – Християн Андонов (България) – 3 рунда по 3 минути

Мариян Димитров (България) – Милан Филипович (Сърбия) – 3 рунда по 5 минути

Севдалин Славов (България) – Димос Асимакпулос (Гърция) – 3 рунда по 3 минути

Главен кикбокс мач:

Даниел Илиев (България) – Юси Санталахти (Финландия) – 3 рунда по 3 минути

Главен ММА мач:

Георги Валентинов (България) – Флавио Пина Де Соуса (Бразилия) – 3 рунда по 5 минути


image0 (9K)