НАЙ-НОВИ:

Трима руснаци са с повдигнати обвинения за отравянето на Гебрев, сина му и управителя на дружеството

На трима руски граждани са повдигнати обвинения за отравянето на Емилиян Гебрев, сина му Христо и управителя на дружеството на Гебрев.

Разследването е под надзора на Софийска градска прокуратура и е за опит за умишлено отравяне. Припомняме, че преди три дни прокуратурата разпространи видеа, част от разследването за отравянето на Емилиян Гебрев, за които се очаква видео-техническа експертиза в лаборатория на ФБР, съобщава news.bg

Тримата руснаци са обвинени за това, че в периода от 28.04.2015 г. до 04.05.2015 г. в гр. София, като съизвършители са направили опит умишлено да умъртвят пострадалите лица по начин и със средства, опасни за живота на мнозина, като деянието е извършено чрез интоксикация с неидентифицирано вещество с фосфороорганичен характер (ФОС).

И на тримата руски граждани са издадени Европейски заповеди за арест, както и молби за международно издирване с цел арест и последваща екстрадиция.

Лицата са обявени в Шенгенската информационна система и в системата на ИНТЕРПОЛ – с червена бюлетина. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Едно научно откритие, за което беше съобщено преди ден, предизвика…