НАЙ-НОВИ:

Тризначките се разделиха в Лондон! Двете спят на улицата, Любов завъртя семейство

Сестрите Вяра и Надежда са в изострени отношения с Любов и майката си Любк. От няколко години двете по-големи сестри от тризначките пребивават в Лондон, а в последните месеци за пореден път са изпаднали в безизходица. Родни емигранти там споделят, че двете са бездомни, намират подслон в църкви и непрекъснато се оплакват от липса на финикийски знаци. Последното често правят във Фейсбук.

“Има ли някой да не приюти, на улицата сме?”, с този апел се обърна Надежда от своя профил към сънародниците ни в Лондон на 12 октомври. А множественото число е за Вяра, която също изпада в немилост.

Според запознати причината е, че те трудно потискат егото си, липсва им дипломатичност и не търпят чуждо мнение, дори на шефа им индиец. С други думи имало работа, но недостойна за тяхната марка. Според различни информации положението им се утежнило когато поискали да се прекръстят превеждайки имената си на английски Фейт и Хоуп. Така хептен изпаднали в нелегалност.

Заради всичко това са в лоши отношения с Любов, която се оказа най-адаптивна и трите. Тя е най-малко от триото. Живее в Лондон, създава семейство с добро и работливо момче от Турция, роди дъщеря, която вече наближава две годинки. Имат си дом. Майка им Любка също е в Лондон и им помага в отглеждането на внучката.

Другите две от популярния вече клан Станчеви се скитат немили-недраги по църкви където нощуват, хранят ги като подаяние, но не се замислят да се хванат за някаква работа. Преди време двете сестри признаха за влошените си отношения с Любов. По думите им тя взела всички пари спечелени от „Биг брадър“ и те не са видели стотинка от тях.

Кое е истина и кое е плод на емоция не се наемаме да кажем, но докато Любов демонстрира добър стандарт на живот Вяра и Надежда мизерстват като сменят работа след работа, пише „Телеграф“.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Ако беше жива днес, на 12 октомври ТВ легендата Бригита…